reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

SMS-y i WIADOMOSCI - gorąca linia czerwcówek !!!!

I mamy kolejną mamusie!!!! Sms od Ewelinki 307:

"Dziś w nocy o godz 2: 40 przyszła na świat w ekspresowym tempie 30 minut od wejścia do szpitala moja Zosia waży 3200 mierzy 52 cm urodziła się sn pozdrawiam"

reklama
SMS od Pati na pytanie jak się czuje? i co z Maksem?:

" Przepraszam że nie odywałam się na forum, ale są 2 powody. pierwszy to siadł mi laptop bo moje dziecko zwaliło go na ziemię a drugi to brak czasu. mam internet w telefonie, ale to nie to samo, nie umiem się posługiwać, a uwierz mi że przy 3 dzieci to wieczorem nie pamiętam jak się nazywam. Max jest ciągle głodny także w nocy też nie odpuści, czasem myślę że ma w zołądku zegar jakiś. Nie mam tu rodziny więc muszę sama sobie radzić i nie ukrywam że jest bardzo ciężko. 24 czerwca przylatuje męża 16 letnia siostra pomóc więc znajdę chwilkę żeby się do Was odezwać i poczytać. W tym tygodniu będę miała nowego laptopa, byliśmy dziś w sklepie ale muszą go zamówić bo nie mają na stanie. Mamy z Maxem wizytę 17 w szpitalu to dowiemy się co dalej i kiedy operacja. buziaki i uściski dla wszystkich z forum:-)"

wiadomość od Lencji:

"Witaj Kochana, sądziłam, że jak się Kornelka urodzi to szybko trafimy do domu, ale nic z tego...:( jesteśmy od dwóch dni na oddziale izolacyjnym bo na patologii wszyscy twierdzili, że moje skurcze podbrzusza i bóle krzyżowe to nie są jeszcze skurcze porodowe bo ktg ich nie zapisuje i w efekcie nie podali mi na czas antybiotyku więc Mała ma infekcje i dostaje antybiotyk a teraz jeszcze okazało się, że ma żółtaczkę...więc kilka kolejnych dni przed nami...w czwartek minie 5tygodni w szpitalu.Mam nadzieję że u Was wszystko ok. Pozdrowienia i Buziaki dla Was i dla BB:)"

SMS z ok.10:00 od ewela28:

"Hejuś. wysyłam fotoska małego Tomaszka. Co tam u was słychać, któraś się wypakowała? Ucałuj wszystkie dziewczyny i maluszki. Pozdrawiamy gorąco, w czwartek wychodzimy"

Oto Tomaszek:

Załączniki

• P140610_13.07.jpg
    P140610_13.07.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 114
Ostatnia edycja:
SMS z 12:40 od karo85:

"Hej, tu karo85. O 11.18 na świat przyszła Milenka, 53cm, 3190g, 9 punktów. Dam znać więcej jak się ogarnę po cesarce"

sms od Kajdusi z 11.55

Czesc kochana, co u was, jak tam Lilianka? Jestem na porodowce, choc jeszcze bez wlasciwych skurczy, rozwarcie tylko 2cm, szyjka skrocona 80%, wlasnie podlaczyli mi oxy, sprobuje urodzic sn, ale jak nie pojdzie szybko i sprawnie to mam obiecana cesarke. Pozdrawiaki!

sms od Kajdusi z 11.55

Czesc kochana, co u was, jak tam Lilianka? Jestem na porodowce, choc jeszcze bez wlasciwych skurczy, rozwarcie tylko 2cm, szyjka skrocona 80%, wlasnie podlaczyli mi oxy, sprobuje urodzic sn, ale jak nie pojdzie szybko i sprawnie to mam obiecana cesarke. Pozdrawiaki!

dostałam smska o podobnej treści:)

wieści od Kajdusi sprzed 2-3minut

"Powoli się rozkręca-skurcze co 3min...Sama jestem ciekawa czy dam radę urodzić sn...Tylko głodna jestem strasznie, bo przyszłam(na wszelki wypadek na cc na czczo:)"

reklama
Do góry