reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sms-y,wiadomosci,czyli goraca linia lipcoweczek-BEZ KOMENTARZA

Sms-ek od Aisim:

"Przepraszam za zwłokę, bolało ale naprawdę warto kobitki! Martynka przyszła na świat porodem naturalnym o 15.40! Waga 4070g, 60cm, 9pkt- troszkę była sina bo była owinięta pępowiną! Staram się ją przystawiać do cyca ale początki są trudne. Ściskam WAs mocno i trzymam kciuki za kolejne mamuski!"

reklama
sms od justy:

"Dziękujemy za pozdrowienia, Ala urodziła się 2810g i 54, czujemy się dobrze choć ja strasznie zmęczona bo Alicja ciągle na cycu wisi, pozdrawiam:)"

sms od naszej emih;
a jednak urodziłam wczesniej-tj dziś o 10 .To była masakra -18 godz!
4300g:-DElenka dostała 10 pkt i ma 58 cm i w koncu śpi:-D

Od Emih
Dziękuję za życzenia. Czuję się już dobrze. Maleńka- a raczej największa na oddziale Elenka -tylko śpi i je. Pozdrów wszystkie dziewczyny ode mnie.

od Rusi:
dzis o 12:36 przyszedl na swiat kochaniutki Gracjan. wazy 3720 i mierzy 57cm, jest grzeczniutki, ciumka cyca.. i spi... Oboje czujemy sie bdb :) ... jutro postaram sie napisac wiecej szczegolow-sciskam :*

gratulujemy Rusi i zyczymy zdrowka dla niej i Gracjanka :-)

sms od dzameny

jestem caly czas w szpitalu na tej samej sali a nawet lozku na ktorym lezala nasza kochana tetina juz sie poznalysmy na zywo i dzis tez ma wejsc' u mnie 5 cm rozwarcia ale zero skurczy i w poniedzialek od rana jesli nic nie ruszy to robia indukcje a ja sie tak boje ze szok zeby nie bylo tak jak z filipem 19 godz i oxy. a co u was. pozdrawiam i sle buziaki ktore juz rozpakowane

sms od Ewcik

nic się nie ruszyło, , mam już dość szpitala, tym bardziej w te upały, jutro znowu badanie przez ordynatora i jego rzeźnickie łapy:-(

sms od Ewcik, po tym jak zapytałam jak tam wywoływanie:

cofnęli mnie na oddział, po 8,5 godz leżenia pod ktg, zbyt mały postęp:-( zmęczona jestem

napisałam, że kciuki trzymam, oby samo się coś ruszyło

reklama
Od Jedyneczki
Jestem na patologii, 1 cm rozwarcia, dostałam rycynę, zastrzyk w poopala i miałam test oxy a teraz czekamy.Ale śluz podbarwiony się pojawił, więc mam nadzieję, że coś się ruszy. Dostałam też zupkę, ale przez rycynę już po zupce. Więc M wysłałam i mam hamburgerka z MC:-) Gorąc tu straszny a jaka nuda bez bb!To tyle, jakby co dam znać. Papatki Dziewczynki.

Do góry