Jetkaa
Fanka BB :)
https://www.babyboom.pl/forum/members/oliwka_11.31713/@ ja właśnie nie jestem szczęśliwa.. Ciągle jestem smutna.. Brakuje mi czegoś nie mam takiego sensu by zyc.. Mam starszego syna. Kocham go. Ale on to już taki mały kawaler.. Mamo nie tul ja się bawie.. Mamo nie całuj.. U nas w maj będzie ciężko bo w maju miał by dwa latka.. A w lipcu rocznica śmierci.. Dziś śniło mi się że byłam na cmentarzu tak mnie to boli że ja myśląc o moim synku który bawi się tam gdzieś w niebie z Twoim synkiem i innymi aniołkami dostaje zapaści... nie mogę się pogodzić z tym.. Zrozumiem.. Tęsknię za Synkiem.. Jak widzę dzieci patrzę czy przypominają oskarka.. Ta kwarantanna daje mi się we znaki.. Bo mam za dużo czasu i wszystko wraca.. Boje sie że wróci depresja i stany lękowe.. Bo tak to uciekałam.. Szkoła. Praca. Dom. Ciągle coś robiłam... Masakra...
Ja właśnie się zastanawiam jakie badania musiała bym zrobić.. Bo sekcja nie dała pewności w 100% tego na co był chory.. My też mamy zdrowego syna starszego.. Ehh tyle myśli..
Ja miałam 2cc.. Zawsze chciałam mieć 3dzieci.. I tak naprawdę to ostatnia szansa.. Bo ja boje sie mieć więcej niż 3cc..
Czyli Tobą później zajmie się specjalista? A poród? Poród masz w jakimś specjalnym szpitalu czy w powiatowym
Ja właśnie się zastanawiam jakie badania musiała bym zrobić.. Bo sekcja nie dała pewności w 100% tego na co był chory.. My też mamy zdrowego syna starszego.. Ehh tyle myśli..
Ja miałam 2cc.. Zawsze chciałam mieć 3dzieci.. I tak naprawdę to ostatnia szansa.. Bo ja boje sie mieć więcej niż 3cc..
Czyli Tobą później zajmie się specjalista? A poród? Poród masz w jakimś specjalnym szpitalu czy w powiatowym