reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Śmiech to zdrowie ;D

Jagoda, mi chyba nie jest do śmiechu bo ci durnie jeszcze naprawdę zamienią nam elementarz na katechizm. Jak tak patrze na to wszystko to mnie przerażenie ogarnia, niedługo będzie się trzeba uczyć historii od nowa, bo Wałęsa to już nie laureat pokojowej nagrody nobla ale donosiciel i lawirant, Kwaśnieski jeszcze gorzej, aż się boję pomyśleć co za chwilę wymyślą o papieżu, bo dla niech jedyną świętością są oni sami.

reklama
mnie rozwalil koniec tego artykulu
Jak udało się nam dowiedzieć, Liga Polskich Rodzin przygotowuje kolejny wniosek o skreślenie z listy lektur i usunięcie z grona patronów polskich ulic i szkół Juliana Tuwima. Jednym z argumentów ma być ośmieszający polski parlamentaryzm wiersz Ptasie radio.
:baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:

ja juz dawno przestalam sie smiac z wyczynow "politykow"
a moj maz coraz czesciej powtarza, ze trzeba stad wiac, bo tu sie nie da zyc :no:

a Przemko uwielbia wierszyki Brzechwy i tuwima. Niektóre już nawet na pamięć zna. Mam nadzieję, że go z tego powodu nie wyrzucą ze żłobka.
Szkoda słów.

> Para zakochanych spaceruje po parku:
> - Kochany, pocałuj mnie jak Romeo piękną Julię...
> - To znaczy?
> - Hmm... a może przytul jak Abelard swą Heloizę ...
> - Czyli jak?
> - Jak?! Srak! Czytałeś ty coś w ogóle?
> - Tak! Naszą Szkapę. Ugryźć cię w dupę?

Gość luksusowego hotelu składa u kelnera zamówienie:
- Proszę dwa gotowane jajka. Jedno tak miękkie, żeby zarówno żółtko i białko było w stanie płynnym, a drugie takie twarde, żebym miał kłopoty z jego pogryzieniem. Proszę również o dwa plasterki boczku, zimne, ale z jednej strony niech będą zwęglone, oraz o spalonego, kruszącego się w dłoniach tosta.
Masełko niech będzie tak zmrożone, żebym za nic w świecie nie mógł go rozsmarować.
Proszę także o bardzo słabiutką kawkę, o temperaturze pokojowej.
- To bardzo skomplikowane zamówienie, proszę pana. Nie wiem, czy nasi kucharze potrafią?
- Wczoraj ***** potrafili!

reklama
Na fali ostatnich wydarzeń dostałam wczoraj takiego maila:

LISTA PODEJRZANYCH:
Tinky Winky - wykryto, potwierdzono, to gej.
Kubuś Puchatek - myśli tylko o sobie i konsumpcji miodu. W wersji angielskiej nazywa się Winnie. Ma samych przyjaciół facetów, z czego jeden jest na pewno gejem (Prosiaczek), drugi prowadzi rozwiązły tryb życia (Tygrysek), a trzeci jest transwestytą (Pan Sowa). Jedyna kobieta w tym towarzystwie to samotna matka (kto jest ojcem?) - co się stało z tradycyjnym modelem rodziny? Jedynym plusem tej "bajki" jest szczerość. Pozostali bohaterowie - Królik i Osioł - to ofiary homoseksualnego życia. Pierwszy cierpi na histerię, drugi na depresję.

Miś Uszatek i koledzy - Króliczek z Misia Uszatka nosi damskie ciuszki. Polecamy odcinek "Później" z 1979, w którym ma na sobie czerwony lateksowy płaszczyk i getry w groszki. Ponadto, wszystkie zwierzątka w Uszatku mówią męskim głosem, ergo wniosek jasny - wszystko transwestyci i/lub drag queens. Last but not least - żaden heteroseksualnych mężczyzna nie jeździ na wrotkach. Wolimy też nie wiedzieć skąd się wzięło to "klapnięte uszko".

Koralgol (też miś) - ciągle płacze, boi się, unika odpowiedzialności - typowe oznaki homoseksualizmu. Poza tym wygląda jak kowboj z teledysku gejowskiego zespołu Village People. Nie ma koleżanek. Jego kumple się lubią przebierać. Koralgol ciągle jeździ po świecie - seksturystyka?

Bolek i Lolek - Tola to przykrywka.

Smurfy - wioska smurfów to przykład gejowsko-socjalistycznej komuny - tzw. homotopii. Prawie sami mężczyźni, gospodarka centralnie planowana. Poza tym obrazki mówią same za siebie.

Kot Filemon - związek dwóch kotów, między którymi jest bardzo duża różnica wieku. Wnioski nasuwają się same. Kot Bonifacy to prawdopodobnie transwestyta - ma podejrzanie kobiecy głos.

Budowniczy Bob - na niego jeszcze nic mamy. Ale szukamy. Nosi taki sam kask jak jeden z członków Village People.

Żwirek i Muchomorek - szukamy więcej danych.

JEDYNI SPRAWIEDLIWI:
Rumcajs - ma brodę, ma fuzję, ma rodzinę i zwalcza układ, Księcia i Księżną. Zabiera bogatym i daje biednym. Nie ma kolegów. UWAGA! Rumcajs ma jednak wady - niszczy środowisko naturalne strzelając z żołędzi. Hmm...

Do góry