reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Śmiech to zdrowie ;D

Po 40 latach małżeństwa przyjrzałem się mojej żonie:
- Kochanie, 40 lata temu mielismy tanie mieszkanie, tani samochód,
spalismy na sofie i ogladalismy TV w 10-calowym, czarnobiałym telewizorze,
ale za to, co noc spałem z cudowna 25-letnia dziewczyna.
Teraz mam dom za 500000 dolarów, samochód za 45000dolarów,
duże łóżko i telewizor plazmowy, ale sypiam z 65-letnia kobieta.
Wydaje mi się więc, że nie wywiazujesz się z naszej umowy...
Na to moja żona, która nigdy nie traci zimnej krwi:
- Kochanie! Znajdz sobie cudowna 25-letnia dziewczynę, a ja sprawię,
że znowu będziesz mieszkał w tanim mieszkaniu, jezdził tanim samochodem,
spał na sofie i ogladał TV w 10-calowym, czarno-białym telewizorze!

reklama
Do góry