reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Smakołyki dla naszych maleństw - Czyli przepisy na pierwsze dania.

reklama
Dziewczyny w zwiazku z tym ze nie moge podac marchewki, pieteuszki ani selera to jaka moge zrobic zupke? Macie pomysl co dac zeby bylo dozwolone i wyszedl jakis smaczek:) i czy same gotowalyscie ziemniaczka lub inne warzywko tak pojedynczo? Jak go utrzeć zeby nie bylo grudek? Z woda? Cienka jestem kulinarnie :)

Kamag ja ziemniaka z wodą przegotowaną zblendowałam. Tak sobie myślę że jak Twoja córcia alergiczka to najlepiej jakby ten ziemniak swojski był. Choć wiem że nie każdy ma dostęp.

Kamag a np. ziemniak z burakiem? Tylko pytanie, czy buraki uczulają - ja nie mam pojęcia, bo u nas nie ma tego problemu...

Dziewczyny a jak gotujecie maluchom kaszę jaglaną to też ją blendujecie?

Kamag a np. ziemniak z burakiem? Tylko pytanie, czy buraki uczulają - ja nie mam pojęcia, bo u nas nie ma tego problemu...

Dziewczyny a jak gotujecie maluchom kaszę jaglaną to też ją blendujecie?
no właśnie też mam takie pytanie...bo u nas nie miksowana to raczej jeszce nie "pójdzie"
i super pomysł ziemniak + buraczki jutro zrobię małej bo u nas marchew odpada

Sylka
bardzo fajne pomysly :)
Kamag miłam te same pytania własnie wcześniej,ja ugotowanego na parze np ziemniaka blenduje z odrobiną wody,właściwie to kazde warzywko a zburaczkiem fajny pomysł

Do góry