reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawy z naszymi maluszkami

Ionka - kizia mizia to nic innego jak głaskanie otwartymi dłońmi dziecka po twarzy lub głaskanie dorosłej osoby po tawrzy;-) Kiedys chyba MoniSkaBe dala filmik nawet z kizia mizią:-)

A jeszcze moja uwielbia : Stary niedzwiedz mocno śpi.....ja jak jej śpiewam "śpi" to śpiewam cicho, "na paluszkach chodzimy"- to chwytam ją za stopki a jak "jest zły" to spiewam głośno i sie wygłupiam...mała ma:-D na twarzy:rofl2:

reklama
ale swietny temat!
my tez robimy pierdzioszki, latamy samolotem, spiewamy rozniaste piosenki, najbardziej lubi idzie kominiarz z intonacja(hehehehe), a ku ku, i jeszcze robie ustami smieszne wygibasy, no i oczywiscie kapiel to moglaby trwac caly dzien...

Effa dzięki - właśnie sobie ściągnełam muzyczeka Lapa i jest niesamowita zwlaszcza do usypiania;-)

Moja ostanio uwielbia klawiature...boziu rwie sie żeby poklikać :)

Ostatnia edycja:
Jedzie, jedzie pan, pan, na koniku sam, sam.
Za nim jedzie chłop, chłop, na koniku hop! hop!
Jedzie, jedzie ba-ba i z konika spa-da!

To+ podskakiwanie dziś zrobiło niesamowitą furorę:-D

fiołkowa.. moja babcia spiewa podobna wersje mojej niuni a to idzie
hop hop jedzie chłop.. a za chlopem zyd zyd zyd i z konika fiiiik... czy jakos tak haha

poza tym moja nucia uwielbia pierdzioszki, lustro, jak jej puszcze jaka kolwiek muzyke no i oczywiscie wanna i ogladanie samochodow na ulicy..:)

Jadą jadą misie trala lala la
śmieją im sie pysie trala lala la
pryjechały do lasu
narobiły hałasu
przyjechały do boru
narobiły rumoru:)

A osatatio baran baran bęc uderzamy się czołami i pęka ze smiechu.I kręcę głową i mówię nie nie nie, a Milusia też czasem kręci i się śmieje:)

reklama
Do góry