reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Smaki, smaczki, kulinaria

reklama
ja chcialam isc na łatwizne i zrobic spaghetti ale na szczescie jedziemy na zakupy po pracy wiec pozniej szybko zrobie oczywiscie maz pomoze ;) hehe len ze mnie :) ale ochote mam na fasolke po bretonsku mmmmmmmmmmm jutro chyba bede robila bo musze korzystac puki jesc moge jeszcze w miare wszytsko :)
 
Mój M wczoraj ugotował fasolke po bretońsku żebym nie musiała nic gotować więc mam dzis wolne;-)(tzn.mam czas na pranie i prasowanie;-))
 
ja chcialam isc na łatwizne i zrobic spaghetti ale na szczescie jedziemy na zakupy po pracy wiec pozniej szybko zrobie oczywiscie maz pomoze ;) hehe len ze mnie :) ale ochote mam na fasolke po bretonsku mmmmmmmmmmm jutro chyba bede robila bo musze korzystac puki jesc moge jeszcze w miare wszytsko :)

o właśnie! zrobię spaghetti! dzięki Kasiiula za inspirację :-)
 
reklama
a jak robicie sos do spagheti ?? ja zawsze wrzucam co popadnie dlatego zawsze wychodzi inny i chciałabym spróbować jakiegoś z przepisu :))


ja robie tak :
2 puszki pomidorów(miksuję je blenderem ), dodaję kostkę rosołową i zagotowuję. Doprawiam 3 ząbkami czosnku, pieprzem i solą. wsypuję duzo zielonej pietruszki , 2łyżki śmietany i zagęszczam mąką. Gdy sos jest gotowy dodaję usmażone mielone i gotowe ;-)
 
Do góry