R
rouż
Gość
Ja mam wlasciwie caly obiad od wczoraj, tylko ziemniaczki dogotuje. Mam grochowke i piersi z kurczaka panierowane z mielonymi grzybkamiA co dziś gotujecie? Nie mam pomysłu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam wlasciwie caly obiad od wczoraj, tylko ziemniaczki dogotuje. Mam grochowke i piersi z kurczaka panierowane z mielonymi grzybkamiA co dziś gotujecie? Nie mam pomysłu.
ja chcialam isc na łatwizne i zrobic spaghetti ale na szczescie jedziemy na zakupy po pracy wiec pozniej szybko zrobie oczywiscie maz pomoze hehe len ze mnie ale ochote mam na fasolke po bretonsku mmmmmmmmmmm jutro chyba bede robila bo musze korzystac puki jesc moge jeszcze w miare wszytsko
a jak robicie sos do spagheti ?? ja zawsze wrzucam co popadnie dlatego zawsze wychodzi inny i chciałabym spróbować jakiegoś z przepisu )o właśnie! zrobię spaghetti! dzięki Kasiiula za inspirację :-)
a jak robicie sos do spagheti ?? ja zawsze wrzucam co popadnie dlatego zawsze wychodzi inny i chciałabym spróbować jakiegoś z przepisu )