katrenki
Fanka BB :)
a ja dzis zrobilam ten piernik przekladany powidlami ze sliwek i bita smietana na to....pychotka.....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boczuś wędzony i majeranek z grochem to podstawa, mozna ziemniaczki , marchewkęja dziś będę grochówkę robić.... póki jeszcze mogę jeść;-)
tylko może powiecie co dodajecie do grochówki bo ja już zapomniałam..
nie robiłam chyba już 3 lata
to w sumie to co myślałam + cebulka... tylko mi się tak mało dodatków wydawałoBoczuś wędzony i majeranek z grochem to podstawa, mozna ziemniaczki , marchewkę
Majeranek na koncu bo wyjdzie kichowata zupa.No i boczek lepiej podsmażyc wczesniej
Namoczony groch gotuję sam w wodzie w której leżakował (solę dopiero na koniec)ja dziś będę grochówkę robić.... póki jeszcze mogę jeść;-)
tylko może powiecie co dodajecie do grochówki bo ja już zapomniałam..
nie robiłam chyba już 3 lata
No zupka się skończyła tzn w porze lunchu zjedliśmy po 1 miseczce i Ł był niepocieszony ze dokładki nie dostanie...
jaki koniec??
ahaNo zupka się skończyła tzn w porze lunchu zjedliśmy po 1 miseczce i Ł był niepocieszony ze dokładki nie dostanie...
i pytał;
"...jak to...?"