reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Smaki, smaczki, kulinaria

reklama
ja właśnie lepie i lepie hehhe pierogi i uszka.... juz troche zamrozone :-) chwila przerwy bo tom sie zaczal nudzic, tzn wystarcza mu ze siedze przy nim, wiec zagladam na bb :-)
 
Ula - mam pytanie do tego lukru co podałaś link, białko + cukier puder. To białko jakoś sparzyć czy co?, bo trochę się boję salmonelli. Robiłam dzisiaj tylko troszkę inaczej. Wzięłam jedno białko i ubiłam na pianę z cukrem pudrem ale tak z połową, potem wlałam odrobinę wody z rozpuszczonym kwaskiem cytrynowym i aromatem i wsypałam resztę cukru, ubiłam. Wyszedł tak pyszny lukier że sam można jeść i pięknie bialutki. Ja troszkę sparzyłam jajko.
 
reklama
Dziewczyny widze, ze ostatnio wszystkie walkowalyscie pierniczki, czy moge prosic o przepis? Pewnie gdzies tu jest, ale szczerze mowiac nie chce mi sie przekopywac wszystkiego.....:sorry:
 
Do góry