Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
Ula przepisy na zeberka martolinkowe i chyba zdaje się dziunkowe masz w przepisach na 1 str.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zostały mi drożdże i szkoda żeby się zmarnowały,zrobiłam ciasto jak na pizzę,do środka nadzienie jak do pizzy tylko pomieszane..coś jak calzone wyszło....fajnie wygląda..zaraz idę robic drugie dla D ,a to moje ..już zjadłam
Zobacz załącznik 411906[/QUOTE
]
Martolinka
proszę bardzo przeis na ciasto robie jak na pizzę a do środka wkładasz co tylko chcesz :-) pamietaj aby dobrze skleic aaaa i najwazniejsze żeby posmarowac rozbełtanym jajkiem przed włożeniem do piekarnika to bedzie takie ładne własnie
przepis od lukas_79 ten pierwszy
http://www.lagata.pl/topic/18-przez-lata-wypracowany-przepis-na-pizze/
te muszle robiłam całkiem niedawno ale wg swojego pomysłu
mięso jak na mielone bez bułki nadziałam koncentrat pomidorowy ze smietana rosmieszalam i zalałam kluchy CAŁE MUSZĄ BYĆ ZALANE,na koniec żółty ser ...pyyycha
Agrafka a te zupy z mrożonek robisz na mięsie jakimś? Bo jak bez mięsa to faktycznie jest bez smaku.
A musicie mieć dwa dania? Nie wystarczy tylko porządne drugie bez zupy? A w międzyczasie M zrobi młodej np. płatki, jogurt, parówki jeśli dajesz z chlebkiem z masłem, jajo w koszulkach, jajecznicę?
Przez 2 dni nic się młodej nie stanie jak nie będzie zupy;-)