reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Smaki, smaczki, kulinaria

reklama
zostały mi drożdże i szkoda żeby się zmarnowały,zrobiłam ciasto jak na pizzę,do środka nadzienie jak do pizzy tylko pomieszane..coś jak calzone wyszło....fajnie wygląda..zaraz idę robic drugie dla D ,a to moje ..już zjadłam:-D

PB280017.jpg

cleo przyślij mi trochę!!!!

Muszę się pochwalić, bo wyszedł mi dzisiaj taki rosół jakiego w życiu nie jadłam! Szkoda że nie możecie posmakować;-) i wysnułam jeden wniosek - włoszczyzna włoszczyźnie nie równa:no:

ok już pakuje kurierem będzie na jutro;-)

a Ty mi rosołu w termosie:-)bo też lubię.im brzydziej wyglądająca włoszczyzna tym lepsza ( do marketów piękne trafiają ale bez smaku) a powykręcana marchewka mi nie przeszkadza jak jest smaczna.
Biedronkowa włoszczyzna jest ochydna...i z lenia czasem kupię jak mi nie po drodze na bazar....

No właśnie, ja już dawno zraziłam się do zieleniny w sklepach. Wcale a wcale pietruszka nie pachnie pietruszką, a szczypiorek szczypiorkiem:no: a te wszystkie marchewki bez skazy są również mało smakowe.

reklama
Do góry