reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Smaki, smaczki, kulinaria

Ula Antek wcina smazone :) staram sie zeby nie było to 5 razy w tygodniu. Wole mu dac gotowane , albo pieczone.
Ula załuj , ze go nie widziałas u Dziunki!!! siedział "jak stary " i tylko AM AM
 
reklama
SUPER SAŁATKA!!!!!!
Składniki:
sałata rukola (0,5 opakowania)
melon (0,5 )
ser mozarella
szynka parmeńska lub inna podobna

Sos:
łyżeczka francuskiej musztardy z całymi ziarenkami gorczycy
łyżka oliwy z oliwek, ocet balsamiczny a jak nie ma to owocowy lub sok z cytryny
trochę soli

Rukolę trochę poszarpać, melon(ewentualnie mango) w kostkę, ser w kostkę, szynkę w paski, zalać sosem i pomieszać
 
reklama
ŻEBERKA W GLAZURZE :)

mieszamy pół słoiczka miodu (do pieczenia uzywam sztuczny) ze słoikiem koncentratu pomidorowego 2 łyżkami ketchupu, 2 zabki czosnku . Żeberka solimy i pieprzymy i zamaczamy w sosie na 30 minut. Naczynie żaroodporne lekko spryskujemy oliwa.
Układamy zeberka a na nie suszone śliwki (według gustu) i cebulę w piórka pokrojona :) pieczemy w piekarniku
 
Do góry