reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Smagane majowym deszczykiem kreseczki, kwitnące jak wiśniowe drzewka (tudzież wchodzące jak wiśnióweczka)

Nie mówię, że jest to prawda naukowa ;) raczej taki ot, dowód anegdotyczny :)
Ja absoltnie … nawet piersi mnie nie bolą, Ale od rana biegunki ciąg dalszy.. idę wlasnje na spacer bo na dworze tak nie łapie a w domu co chwile. Miałam w tym cyklu zrobić w 31 dc ale z koleżanka stad tutaj rozmawiałyśmy i tak mnie mimo wszystko namówiła i zrobiłam w 26 dc i wyszedł ten cień cienia który widza osoby które serio się wpatrywały xD dzisiaj 28 dc i już widać a że na pinku strumieniowym wgl widać to szok.. ale pepino tez potwierdził. ///// No my mieliśmy dużo stresów w tym cyklu wiec po prostu w momencie totalnej ochoty a nie starań był seks. W 10 dc i 19 dc xD także No coś pomiędzy się zadziało

reklama
Wpadłam tylko powiedzieć, że nie podejmę się prowadzenia czerwcowego wątku więc @pluto_nova jedziesz z tematem. Chyba, że @Ladycarooo czuję się na siłach wrócić za stery to juz se tam ustalcie.
Powodzenia ❤️
Ja narazie pasuję w prowadzeniu wątków miesiecznych. Napewno do momentu aż sama wrócę do starań. Także dziewczyny, pora wybrać następczynie <3

Wpadłam tylko powiedzieć, że nie podejmę się prowadzenia czerwcowego wątku więc @pluto_nova jedziesz z tematem. Chyba, że @Ladycarooo czuję się na siłach wrócić za stery to juz se tam ustalcie.
Powodzenia ❤️
od czerwca zawieszam starania na czas wakacji (tzn. nie zabezpieczamy się dalej, ale bez niczego, żadnych kalendarzy, mierzenia temperatur, testów owu, a testy ciążowe tylko po terminie okresu). Jako, że w sumie termin okresu mam ma początku czerwca, to mogę jeden miesiąc pociągnąć, ale lipiec ktoś przejmie

Ja absoltnie … nawet piersi mnie nie bolą, Ale od rana biegunki ciąg dalszy.. idę wlasnje na spacer bo na dworze tak nie łapie a w domu co chwile. Miałam w tym cyklu zrobić w 31 dc ale z koleżanka stad tutaj rozmawiałyśmy i tak mnie mimo wszystko namówiła i zrobiłam w 26 dc i wyszedł ten cień cienia który widza osoby które serio się wpatrywały xD dzisiaj 28 dc i już widać a że na pinku strumieniowym wgl widać to szok.. ale pepino tez potwierdził. ///// No my mieliśmy dużo stresów w tym cyklu wiec po prostu w momencie totalnej ochoty a nie starań był seks. W 10 dc i 19 dc xD także No coś pomiędzy się zadziało
U mnie też jedyna ciąża, niestety nieudana, była z jednego seksu w cyklu w 19 dniu 🤷‍♀️

reklama
Jakby to była prawda ze 1 seks kolo owu starczy to juz bym kilka razy byla w ciazy 🤣🤣🤣🤣
Dla odmiany w tym cyklu praktycznie codziennie mieliśmy od 3 dni przed az do owu. Wiec zobaczymy jak to z ta teoria.
Ale u mnie czesto na odwrót wiec moze akurat
Moja ciąża jest z jednego, jedynego stosunku w tym cyklu. Dwa dni przed owulacją uprawialiśmy seks. Jestem w szoku, że to się udalo. Ciąża ogólnie jeszcze nie planowana- dałam zadecydować Bogu, bo na pokładzie 16 miesięczna córeczka.

Do góry