reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Smagane majowym deszczykiem kreseczki, kwitnące jak wiśniowe drzewka (tudzież wchodzące jak wiśnióweczka)

reklama
Ja też mam dziwoty w tym cyklu. Dziś 24dc i jakoś inaczej się czuję niż przed @, śluz mnie dosłownie zalewa. Pewnie za chwilę i tak przyjdzie @, wczoraj miałam strasznego doła. Za to dzisiaj odwaliłam mega porządny obiad i właśnie piecze się ciasto. Uszczęśliwię moją rodzinkę i sama się lepiej od razu czuję 🤪
ja mam jeszcze 2 dni do planowanego okresu, ale wyjatkowo nie czuje sie jak na okres.. od paru dni odrzuciło mnie od slodyczy,( a nie umiem dnia zyc od chociaż kosteczki) pamietam, ze w poprzedniej straconej ciazy ( 5 mc) wlasnie tak miałam od samego początku...no i sie troszku nadzieja pojawiła :( a mialo być tak pieknie i nie myslec w maju o tym....rc

ja mam jeszcze 2 dni do planowanego okresu, ale wyjatkowo nie czuje sie jak na okres.. od paru dni odrzuciło mnie od slodyczy,( a nie umiem dnia zyc od chociaż kosteczki) pamietam, ze w poprzedniej straconej ciazy ( 5 mc) wlasnie tak miałam od samego początku...no i sie troszku nadzieja pojawiła :( a mialo być tak pieknie i nie myslec w maju o tym....rc
To się tak nie da...
Ja dzisiaj miałam rozkminę. Jako dziecko kiedy czegoś pragnęłam to oszukiwałam przeznaczenie 😜 np chciałam siostrę, moja kuzynka też, no i jej się urodził brat, więc wszystkim wkoło mówiłam że chcę brata, aby urodziła mi się siostra 🤣 Kiedy ku mej wielkiej radości dostałam siostrę wszyscy pytali czy mi przykro itp. No i tak teraz myślę, skoro nie da się odpuścić to może będę udawać, że straaaasznie nie chcę zajść.

Dżizas człowiek w łeb powoli dostaje 🙈
Co do nadziei, wczoraj na zakupach poczułam tanie perfumy jakiejś babki i żołądek mi fikołka zaczął robić. Prawie pawia puściłam do pakowanych bułek 🤣 No i nie rób sobie nadziei wrrr

A ja Wam dziewczyny powiem, ze mimo iż się jie staram w tym cyklu jak już mówiłam, to mi się tak poprzestawiało w tym miesiącu, ze jakby starania były to w głowie byłoby tylko jedno: na bank ciąża 🤣
Cycki bolą mnie zawsze od owulacji przez 7-8 dni i później jak przestają równiutko po 7 dniach mam okres. W tym cyklu sobie myśle - Aha owulka przestawiona bo i śluz płodny był później i cycki zaczęły bolec później i nic nie puszczają ( okres miał być 11) nawet teraz bola a tu dziś małpa zawitała 😳 jakie było moje zdziwienie bo byłam pewna, ze jak cyce bolą dalej tak uporczywie ( sutki właściwie) to okres się spóźni jeszcze z dobry tydzień 🤷‍♀️ A tu nie, dziś plamionko a jutro z rana już pewnie będzie jak z kurka 🤷‍♀️ Także nawet nie starając się może organizm sfiksować i może mieć wtf co jest ? 🤣🤣

reklama
Wiesz mój mąż też z grudnia i jest łebski gościu, ale do tej pory wspomina traumy z dzieciństwa, że ktoś tam z grupy w przedszkolu wiązał już buty a on nie 🤣🙈

Ja jestem z października, moje dziecko z listopada - nikt nie narzeka ;)
Ja tylko trochę w tym roku co był 18nastka bo wiadomo - chciało się bez przypału alkohol jak najszybciej kupować czy np. zrobić prawo jazdy. Ale nie każdy jest na te rzeczy napalony jak ja :p
Teraz to moja przyjaciółka była już 30stką :p a ja nadal 20stką :D

Do góry