krasulkaa
Fanka BB :)
WariatkaDobrze, że faceta nie mamy wspólnego
To już wiemy gdzie zrobić spotkanie w realu grupy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie jutro, ale wieczorem mogą sie pojawić także jak tylko wrócę do domu będę odświeżać...czekam teraz do gina po receptę. Rodzinny mnie zlał ale nie jestem zaskoczona tym faktem.No gdzie te wyniki ?
no ja też byłam pewna że gdzieś po 15 beda. A te babki w lab ze to zawsze tak jest i na drugi dzień, ale zazwyczaj pojawiaja się na wieczór.u mnie jutro, ale wieczorem mogą sie pojawić także jak tylko wrócę do domu będę odświeżać...czekam teraz do gina po receptę. Rodzinny mnie zlał ale nie jestem zaskoczona tym faktem.
czyli wynik jest bliskoU mnie diagnostyka zrobiła postęp jest zarejestrowane badań tylko wyniku brak...
hahah! Ja dokładnie tak samo!!!!@Jula19 mnie już na tym wątku nie ma ale kojarzę Cię ze staraczek z zeszłego roku i wyczekuje z Tobą tej bety normalnie