Agnes4312
Moderator
Nie dość że jesteśmy tyle samo dni po owu to jeszcze z tych samych okolic?Jakis świat mały. Polecam tez do Kicińskiego tez przyjmie w nagłej sytuacji ☺
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie dość że jesteśmy tyle samo dni po owu to jeszcze z tych samych okolic?Jakis świat mały. Polecam tez do Kicińskiego tez przyjmie w nagłej sytuacji ☺
a ten Kiciński też skupca?Jakis świat mały. Polecam tez do Kicińskiego tez przyjmie w nagłej sytuacji ☺
Nie doczytałam że chcesz ze slupcy. On z konina w szpitalu pracuje teza ten Kiciński też skupca?
nie nie. Może być konin bliżej. Już sobie zapisuje w razie wuNie doczytałam że chcesz ze slupcy. On z konina w szpitalu pracuje tez
a masz namiary na tego kicinskiego ?Nie doczytałam że chcesz ze slupcy. On z konina w szpitalu pracuje tez
+48603229902 Andrzej Kicinski . Tylko wspominal że urlop ma na czasie ale kiedy to nie wiema masz namiary na tego kicinskiego ?
No dokladnie jeszcze jak u tego samego gina i na monitoring chodziłaś to tym bardziej hecaNie dość że jesteśmy tyle samo dni po owu to jeszcze z tych samych okolic?
Dziękuję, zapisałam sobie.+48603229902 Andrzej Kicinski . Tylko wspominal że urlop ma na czasie ale kiedy to nie wiem