reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Smagane majowym deszczykiem kreseczki, kwitnące jak wiśniowe drzewka (tudzież wchodzące jak wiśnióweczka)

reklama
napisałam do tego gina smsa znalazłam wizytówkę. Maz kontaktował się z rejestracją i po południu ma babeczka dzwonic i wcisnie mnie gdzies na poniedziałek. Ale spokojniejsza bym była gdyby on sie jednak dzisiaj odezwał...a ten acard Brałaś na raz 150?
Tak biorę wieczorem na raz 150.

Przyszłam z uspokojeniem. Te mutacje owszem lubią namieszać, ale to nie jest tak, że jak sie nie weźmie heparyny w tym samym momencie, w który jest zagnieżdżenie to od razu po ciąży.
Absolutnie nie.
Po pierwsze jakieś 70% kobiet n
Ma te mutacje i gwarantuje, że tylko niewielka część z nich bierze acard i heparyne.
Po drugie zdecydowana większość lekarzy nie przepisuje przy tych mutacja u heparyny, a ci którzy to robią robią to zazwyczaj zapobiegawczo. Nie wydarzy się nic jeśli poczeka się kilka dni.
Acard należy oczywiście brać cały czas, ja mam dawkę 150 i często lekarze właśnie na taką zalecają zwiększyć. Oczywiście im szybciej brana heparyna tym człowiek spokojniejszy, ale nie zdecydowanie gorsze te nerwy niz te 2 dni zwłoki 😉
A heparyne na 100% płatna (bo raczej tylko taka wypisze lekarz bez potwierdzenia ciąży) powinien wypisać każdy lekarz na teleporadzie
Jejku jak dobrze mieć tutaj takie kopalnie wiedzy 😘

Odpisal mi i duphaston, acard 75, clexane. Tyle że receptę dopiero mi wystawi w poniedziałek.
Chyba ze spróbuję załatwić to od innego gina albo wstrzymać sie do poniedziałku...

Odpisal mi i duphaston, acard 75, clexane. Tyle że receptę dopiero mi wystawi w poniedziałek.
Chyba ze spróbuję załatwić to od innego gina albo wstrzymać sie do poniedziałku...
Wydaje mi się ze do pon nie powinno się nic złego wydarzyć ... Ale też się denerwowałam zanim nie dostałam recepty :)

Jeśli jesteś z okolic Konina, a wnioskuje to po tym, że Kruszynski przyjmuje w poniedziałki w Koninie, to może spróbuj pojechać do Słupcy do Słomińskiego. On obstawia wieloma lekami, jest bardzo zabobiegawczy więc myślę, że receptę ci wystawi. W wyjątkowych sytuacja otwiera swój gabinet nawet w niedzielę, święta i swój urlop, więc myślę że też cie przyjmie jeśli tam pojedziesz (choć lepiej wcześniej zadzwonić). Ja na monitoring cyklu chodziłam do niego bez umówienia i zawsze przyjmował, wiadomo musiałam poczekać z godzinę, ale przyjął 😊
A z drugiej strony jeśli Kruszynski ci odpisał, że wypisze receptę w poniedziałek, więc pewnie jest jak Zazuu pisze, że kilka dni nie zrobi różnicy 😊

Jeśli jesteś z okolic Konina, a wnioskuje to po tym, że Kruszynski przyjmuje w poniedziałki w Koninie, to może spróbuj pojechać do Słupcy do Słomińskiego. On obstawia wieloma lekami, jest bardzo zabobiegawczy więc myślę, że receptę ci wystawi. W wyjątkowych sytuacja otwiera swój gabinet nawet w niedzielę, święta i swój urlop, więc myślę że też cie przyjmie jeśli tam pojedziesz (choć lepiej wcześniej zadzwonić). Ja na monitoring cyklu chodziłam do niego bez umówienia i zawsze przyjmował, wiadomo musiałam poczekać z godzinę, ale przyjął 😊
A z drugiej strony jeśli Kruszynski ci odpisał, że wypisze receptę w poniedziałek, więc pewnie jest jak Zazuu pisze, że kilka dni nie zrobi różnicy 😊

Także nie dzwonie już nigdzie tylko do tego mojego na miejscu zapytam czy wystawi jak powie ze nie widzi podstaw To czekam cierpliwie do poniedziałku z acardem i luteine mam w domu także sobie zaaplikuje.

Ostatnia edycja:
reklama
Jakis świat mały. Polecam tez do Kicińskiego tez przyjmie w nagłej sytuacji ☺

Do góry