Wdech wydech Postaraj się nie oszaleć Trzymam kciuki, aby wszystko potoczyło się pozytywnieoszaleje dzisiaj...
reklama
Kamilad
Fanka BB :)
Tak biorę wieczorem na raz 150.napisałam do tego gina smsa znalazłam wizytówkę. Maz kontaktował się z rejestracją i po południu ma babeczka dzwonic i wcisnie mnie gdzies na poniedziałek. Ale spokojniejsza bym była gdyby on sie jednak dzisiaj odezwał...a ten acard Brałaś na raz 150?
Jejku jak dobrze mieć tutaj takie kopalnie wiedzyPrzyszłam z uspokojeniem. Te mutacje owszem lubią namieszać, ale to nie jest tak, że jak sie nie weźmie heparyny w tym samym momencie, w który jest zagnieżdżenie to od razu po ciąży.
Absolutnie nie.
Po pierwsze jakieś 70% kobiet n
Ma te mutacje i gwarantuje, że tylko niewielka część z nich bierze acard i heparyne.
Po drugie zdecydowana większość lekarzy nie przepisuje przy tych mutacja u heparyny, a ci którzy to robią robią to zazwyczaj zapobiegawczo. Nie wydarzy się nic jeśli poczeka się kilka dni.
Acard należy oczywiście brać cały czas, ja mam dawkę 150 i często lekarze właśnie na taką zalecają zwiększyć. Oczywiście im szybciej brana heparyna tym człowiek spokojniejszy, ale nie zdecydowanie gorsze te nerwy niz te 2 dni zwłoki
A heparyne na 100% płatna (bo raczej tylko taka wypisze lekarz bez potwierdzenia ciąży) powinien wypisać każdy lekarz na teleporadzie
Kamilad
Wydaje mi się ze do pon nie powinno się nic złego wydarzyć ... Ale też się denerwowałam zanim nie dostałam receptyOdpisal mi i duphaston, acard 75, clexane. Tyle że receptę dopiero mi wystawi w poniedziałek.
Chyba ze spróbuję załatwić to od innego gina albo wstrzymać sie do poniedziałku...
Jula19
spróbuję jeszcze z tym moim starym ginem jak sie zgodzi wystawić to Ok a jak nie to będę czekać.Wydaje mi się ze do pon nie powinno się nic złego wydarzyć ... Ale też się denerwowałam zanim nie dostałam recepty
Agnes4312
Moderator
Jeśli jesteś z okolic Konina, a wnioskuje to po tym, że Kruszynski przyjmuje w poniedziałki w Koninie, to może spróbuj pojechać do Słupcy do Słomińskiego. On obstawia wieloma lekami, jest bardzo zabobiegawczy więc myślę, że receptę ci wystawi. W wyjątkowych sytuacja otwiera swój gabinet nawet w niedzielę, święta i swój urlop, więc myślę że też cie przyjmie jeśli tam pojedziesz (choć lepiej wcześniej zadzwonić). Ja na monitoring cyklu chodziłam do niego bez umówienia i zawsze przyjmował, wiadomo musiałam poczekać z godzinę, ale przyjąłOdpisal mi i duphaston, acard 75, clexane. Tyle że receptę dopiero mi wystawi w poniedziałek.
Chyba ze spróbuję załatwić to od innego gina albo wstrzymać sie do poniedziałku...
A z drugiej strony jeśli Kruszynski ci odpisał, że wypisze receptę w poniedziałek, więc pewnie jest jak Zazuu pisze, że kilka dni nie zrobi różnicy
Jula19
Jeśli jesteś z okolic Konina, a wnioskuje to po tym, że Kruszynski przyjmuje w poniedziałki w Koninie, to może spróbuj pojechać do Słupcy do Słomińskiego. On obstawia wieloma lekami, jest bardzo zabobiegawczy więc myślę, że receptę ci wystawi. W wyjątkowych sytuacja otwiera swój gabinet nawet w niedzielę, święta i swój urlop, więc myślę że też cie przyjmie jeśli tam pojedziesz (choć lepiej wcześniej zadzwonić). Ja na monitoring cyklu chodziłam do niego bez umówienia i zawsze przyjmował, wiadomo musiałam poczekać z godzinę, ale przyjął
A z drugiej strony jeśli Kruszynski ci odpisał, że wypisze receptę w poniedziałek, więc pewnie jest jak Zazuu pisze, że kilka dni nie zrobi różnicy
Także nie dzwonie już nigdzie tylko do tego mojego na miejscu zapytam czy wystawi jak powie ze nie widzi podstaw To czekam cierpliwie do poniedziałku z acardem i luteine mam w domu także sobie zaaplikuje.
Ostatnia edycja:
Kylyyy1408
Dziewczyny tylko nie krzyczcie, po prostu zielna jestem w tym temacie i tak zaczęłam się teraz zastanawiać, czemu wdraża się acard ? On jakoś wspomaga, zapobiega ?
reklama
krasulkaa
Jakis świat mały. Polecam tez do Kicińskiego tez przyjmie w nagłej sytuacji ☺Jeśli jesteś z okolic Konina, a wnioskuje to po tym, że Kruszynski przyjmuje w poniedziałki w Koninie, to może spróbuj pojechać do Słupcy do Słomińskiego. On obstawia wieloma lekami, jest bardzo zabobiegawczy więc myślę, że receptę ci wystawi. W wyjątkowych sytuacja otwiera swój gabinet nawet w niedzielę, święta i swój urlop, więc myślę że też cie przyjmie jeśli tam pojedziesz (choć lepiej wcześniej zadzwonić). Ja na monitoring cyklu chodziłam do niego bez umówienia i zawsze przyjmował, wiadomo musiałam poczekać z godzinę, ale przyjął