reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Smagane majowym deszczykiem kreseczki, kwitnące jak wiśniowe drzewka (tudzież wchodzące jak wiśnióweczka)

reklama
Hmm.. a czy ten z 29.04 to nie jest już peak, jeśli na drugi dzień bladzioch? Pytam, dlatego że moje wyglądały bardzo podobnie jeśli chodzi o intensywność i zarówno apka pokazała peak jak i objawy typowo jak przy owulce (u mnie za każdym razem ogromny ból jajnika)
Ja to już chyba przestaje ogarniać jak czytać te testy 😂
Ja akurat ani aplikacji ani objawom już nie wierzę, bo szczytu śluzu wcale nie mam w owulację jak się okazuje tylko wcześniej ;) dzięki testom dowiedziałam się ze moja owulacja to tak bliżej 16 dnia cyklu o ile nie ma żadnych przesunięć a nie 14

Ja akurat ani aplikacji ani objawom już nie wierzę, bo szczytu śluzu wcale nie mam w owulację jak się okazuje tylko wcześniej ;) dzięki testom dowiedziałam się ze moja owulacja to tak bliżej 16 dnia cyklu o ile nie ma żadnych przesunięć a nie 14
ja już w nic nie wierzę - wszystko chce mnie oszukać 🤣 Aż naparwdę mam dość patrzenia cykl w cykl jak się wszystko książkowo powtarza i okres też... 😒

Załączniki

• e9e5920c-637f-4e46-b22f-d0bdad25437a.jpg
    e9e5920c-637f-4e46-b22f-d0bdad25437a.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Jestem po USG kontrolnym. Pęcherzyk 19 mm, owu nie wcześniej niż za 3 dni. Jak starałam się o pierwsze dziecko to lekarz mówił żeby działać co 2 dni a teraz mój gin mówi że lepiej zrobić nawet 5 dni przerwy i uderzyć w okolicach owulacji. Także zmiana podejścia. A my ostatnio jak te 🐰 na wiosnę 😅

Do góry