Moonstone
Moderator
Tylko nie możesz myśleć. Najlepiej w ogole XDTo jutro maluj salon, a na wgryzanie jedź nad morze! Uda się na pewno
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko nie możesz myśleć. Najlepiej w ogole XDTo jutro maluj salon, a na wgryzanie jedź nad morze! Uda się na pewno
Ja akurat ani aplikacji ani objawom już nie wierzę, bo szczytu śluzu wcale nie mam w owulację jak się okazuje tylko wcześniej dzięki testom dowiedziałam się ze moja owulacja to tak bliżej 16 dnia cyklu o ile nie ma żadnych przesunięć a nie 14Hmm.. a czy ten z 29.04 to nie jest już peak, jeśli na drugi dzień bladzioch? Pytam, dlatego że moje wyglądały bardzo podobnie jeśli chodzi o intensywność i zarówno apka pokazała peak jak i objawy typowo jak przy owulce (u mnie za każdym razem ogromny ból jajnika)
Ja to już chyba przestaje ogarniać jak czytać te testy
U mnie biel Odstawiam leki i czekam na @i jak?!
też mam owu dopiero jak śluz się kończyJa akurat ani aplikacji ani objawom już nie wierzę, bo szczytu śluzu wcale nie mam w owulację jak się okazuje tylko wcześniej dzięki testom dowiedziałam się ze moja owulacja to tak bliżej 16 dnia cyklu o ile nie ma żadnych przesunięć a nie 14
Okłamali mnie ci od NPR!też mam owu dopiero jak śluz się kończy
ja już w nic nie wierzę - wszystko chce mnie oszukać Aż naparwdę mam dość patrzenia cykl w cykl jak się wszystko książkowo powtarza i okres też...Ja akurat ani aplikacji ani objawom już nie wierzę, bo szczytu śluzu wcale nie mam w owulację jak się okazuje tylko wcześniej dzięki testom dowiedziałam się ze moja owulacja to tak bliżej 16 dnia cyklu o ile nie ma żadnych przesunięć a nie 14
nie czuję się zaskoczonaO
Okłamali mnie ci od NPR!
różnie. Nie ma regułyJa znowu z głupim pytaniem czy jak nie ma ciąży to temperatura spada od razu? Czy dopiero w 1dc?