reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Smagane majowym deszczykiem kreseczki, kwitnące jak wiśniowe drzewka (tudzież wchodzące jak wiśnióweczka)

reklama
Hmm.. a czy ten z 29.04 to nie jest już peak, jeśli na drugi dzień bladzioch? Pytam, dlatego że moje wyglądały bardzo podobnie jeśli chodzi o intensywność i zarówno apka pokazała peak jak i objawy typowo jak przy owulce (u mnie za każdym razem ogromny ból jajnika)
Ja to już chyba przestaje ogarniać jak czytać te testy 😂
Ja akurat ani aplikacji ani objawom już nie wierzę, bo szczytu śluzu wcale nie mam w owulację jak się okazuje tylko wcześniej ;) dzięki testom dowiedziałam się ze moja owulacja to tak bliżej 16 dnia cyklu o ile nie ma żadnych przesunięć a nie 14

Ja akurat ani aplikacji ani objawom już nie wierzę, bo szczytu śluzu wcale nie mam w owulację jak się okazuje tylko wcześniej ;) dzięki testom dowiedziałam się ze moja owulacja to tak bliżej 16 dnia cyklu o ile nie ma żadnych przesunięć a nie 14
ja już w nic nie wierzę - wszystko chce mnie oszukać 🤣 Aż naparwdę mam dość patrzenia cykl w cykl jak się wszystko książkowo powtarza i okres też... 😒

Załączniki

• e9e5920c-637f-4e46-b22f-d0bdad25437a.jpg
    e9e5920c-637f-4e46-b22f-d0bdad25437a.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 62
reklama
Jestem po USG kontrolnym. Pęcherzyk 19 mm, owu nie wcześniej niż za 3 dni. Jak starałam się o pierwsze dziecko to lekarz mówił żeby działać co 2 dni a teraz mój gin mówi że lepiej zrobić nawet 5 dni przerwy i uderzyć w okolicach owulacji. Także zmiana podejścia. A my ostatnio jak te 🐰 na wiosnę 😅

Do góry