reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Smagane majowym deszczykiem kreseczki, kwitnące jak wiśniowe drzewka (tudzież wchodzące jak wiśnióweczka)

Ej Babeczki zostańcie z nami jak najdłużej, będzie nam raźniej. Tzn mówię za siebie. Mnie nic nie denerwuje..
Różne emocje są wpisane w stan staraczkowy i mój mózg sobie z tym radzi 😆
I zaśmiecajcie wątek czym chcecie 😍.
@KB02 ja testowałam wczoraj bo po 1 przyśniła mi się tarantula 🤣 nie wierzę w to, ale zawsze lepiej sprawdzić (a sama miałam w realu epizod z olbrzymim pająkiem na wczesnym etapie ciąży)
A po 2 przyszły wczoraj testy z szo pi pi pi i mnie poniosło mimo wypicia wczesniej 2 litrów wody 😆🤷‍♀️
Mój mąż wyśnił 4 szczeniaki naszej PeeBee (już jest po sterylce od 4 lat) i zgadnijcie co teraz wymyślił XD

reklama
Aaaa 🤣🤣
Rozkminiałam to na dwa sposoby... że ten sen męża był przed tymi 4 latami i serio się 4 szczeniaki urodziły
Albo właśnie że te szczeniaki oznaczają czworaczki u Was.
O luuuudzie 🙊🙈 życzę Wam jak najlepiej, ale może maks bliźniaki wystarczą?🤣

Aaaa 🤣🤣
Rozkminiałam to na dwa sposoby... że ten sen męża był przed tymi 4 latami i serio się 4 szczeniaki urodziły
Albo właśnie że te szczeniaki oznaczają czworaczki u Was.
O luuuudzie 🙊🙈 życzę Wam jak najlepiej, ale może maks bliźniaki wystarczą?🤣
Mi tam wystarczy jedno dziecko. Mam 3 kocich dzieci i jedno psie :D

reklama
Ja będę! I to chyba nawet 2 razy 😜 pierwsze testowanie wypadnie chyba na dzień dziecka😁

Ooo tak, mi w ogole teraz każdy najblizszy miesiąc sie podoba na urodzenie. Wiadomo bym nie wybrzydzala jakby wczesniej się udało, ale jednak nie marzyłam nigdy np. o listopadzie😜
Ja rodziłam w listopadzie, nie polecam xD Generalnie chciałabym wreszcie mieć do obchodzenia jakieś urodziny latem, bo u mnie z wyjątkiem mojego taty, to wszyscy zimowi 😪

Mi im bliżej testowania, tym bardziej para schodzi. Tak sobie myślę, że seksu było w sumie w tym miesiącu mało, wiec tez nie ma się co nakręcać. Dodatkowo moja koleżanka ma teraz jakieś problemy z ciążą i też już zaczynam się zastanawiać, czy na pewno jestem na to gotowa. W pierwszej ciąży niewiele wiedziałam i w sumie kompletnie się z tej niewiedzy nie martwiłam, a teraz mam takie przerażające wizje ile rzeczy może się zjeb**, że szkoda gadać. Niby zaraz weekend a ja jakaś poturbowana emocjonalnie jestem :p

Do góry