frez.ja1987
Fanka BB :)
Proszę bardzo
można pisać ![Slightly smiling face :slight_smile: 🙂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
![Slightly smiling face :slight_smile: 🙂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
![Slightly smiling face :slight_smile: 🙂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przecież to nikogo nie obchodzi. Jak raz na jakiś czas zrobią z czegoś aferę to nie z troski, ale żeby nie można było gadać, że w Polsce to sam syf. Listy i skargi można pisać i co to da? Wytrą sobie tym tyłek, a ordynator powie takiej osobie, żeby się nie przejmowała.Ja jakbym mogła to oznaczyła hm całe ministerstwo zdrowia, co y sobie poczytali, jakie 'rewelacje' fundują niektórym z nas.
Dokładnie! Poza tym oni nie składają długopisów czy nie robią kebabów. Zajmują się ludźmi i ich zdrowiem. Więc tym bardziej powinni być czujni i ponad prywatne kłopoty.Braki kadrowe brakami kadrowymi, czy też zmęczenie, kłopoty w życiu prywatnym etc.
Nic nie tłumaczy chamstwa w stosunku do pacjentów. Pacjent to wciąż człowiek, często zrozpaczony, przestraszony, zagubiony, bezbronny czy zmęczony
Ja nie obejrzę, nie mam konta na insta. Daj screena jak możesz.Przecież to nikogo nie obchodzi. Jak raz na jakiś czas zrobią z czegoś aferę to nie z troski, ale żeby nie można było gadać, że w Polsce to sam syf. Listy i skargi można pisać i co to da? Wytrą sobie tym tyłek, a ordynator powie takiej osobie, żeby się nie przejmowała.
![]()
Siostra Bożenna on Instagram: "To jest Franek. Franek trafił do szpitala z powikłaniami cukrzycowymi. Jest otyły, zaniedbany, zdekompensowany i do tego bardzo roszczeniowy. Franek bardzo narzeka na "obsługę" szpitalną bo nie może się doprosić po
4,422 likes, 122 comments - siostrabozenna on June 5, 2021: "To jest Franek. Franek trafił do szpitala z powikłaniami cukrzycowymi. Jest otyły, zaniedbany, zdekompensowany i do tego bardzo roszczeniowy. Franek bardzo narzeka na "obsługę" szpitalną bo nie może się doprosić pomocy od...www.instagram.com
Poczytajcie sobie co one o nas myślą. Włos się jeży na głowie.
Zresztą nawet jak robisz kebaba to należy minimum uwagi poświęcić, żeby kogoś nie zatruć ani nie udusić ciałem obcym w jedzeniu. Nasz pan z lokalnego kebaba czulej traktuje te tortille niż piguły nas w szpitalach.Dokładnie! Poza tym oni nie składają długopisów czy nie robią kebabów. Zajmują się ludźmi i ich zdrowiem. Więc tym bardziej powinni być czujni i ponad prywatne kłopoty.