reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Slub:)

ja mojego męża poznałam na imprezie integracyjnej w pracy i pierwsze wrażenie było delikatnie mówiąc nienajlepsze........ale pierwsze nie znaczy najważniejsze i potem było tak

romantycznie

negative021211zl6.jpg

i słodko

negative028281yw6.jpg

reklama
Fionka jeju co za piekne zdjecia!normalnie cudo
Twoja sukienka szalenie delikatna sliczna.
To jeziorko to bardzo romantyczne.
Pieknie wygladaliscie.

to i ja powiem o nas  ;)

osiem lat temu bylm na pielgrzymce w Czestochowie  :). przez cala pielgrzymke podobal mi sie inny chlopak a jak skonczyla sie ta pielgrzymka to on jechal dalej w gory a mnie wsadzil do pociagu do domu razem ze swoimi znajomymi ;D . podroz trwala 8 godzin wiec poznawalam wszystkich po kolei. andrzej siedzial naprzeciw mnie i ciagle sie we mnie wpatrywal a mnie to strasznie peszylo. gadka po gadce i okazalo sie ze mieszkamy 200 metrow od siebie  :laugh: . wiec mnie przy okazji odprowadzil do domku. i na tym sie skonczylo. pewnego dnia po miesiacu przypadkiem spotkalismy sie na miescie i umowilismy sie na wieczor (randke :) ). no i od tamtego wieczoru jestesmy az do dzis :). znamy sie juz osiem latek a malzenstwem jestesmy od dwoch lat.
przez te osiem lat wiele przeszlismy i dziwi mnie to ze nadal jestesmy razem. to musi byc TO ;)

Fionka piekne wygladacie

My braliśmy dwa śluby cywilny w czerwcu 2002 roku natomiast w czerwcu 2003 kościelny, za każdym razem było tak ja sobie wymarzylismy.
lub14.jpg

reklama
fionka: sliczne zdjecia i okolica przepiekna!! no i racja- wreszcie mozna cie dokladniej obejrzec :D

karolkaz: piekna suknia i kapelusik :) bardzo ladna z was para

Do góry