reklama
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Karolkaz naprawdę romantycznie.
Fionka Ciebie natomiast nie widzę, bo zamiast zdjęć mam czerwone x Ale wierzę na słowo, że śliczne zdjęcia
Ja też tak chcę Ale pzrecież sama się nie oświadczę............................
Fionka Ciebie natomiast nie widzę, bo zamiast zdjęć mam czerwone x Ale wierzę na słowo, że śliczne zdjęcia
Ja też tak chcę Ale pzrecież sama się nie oświadczę............................
A
azik
Gość
fionka pisze:ja mojego męża poznałam na imprezie integracyjnej w pracy i pierwsze wrażenie było delikatnie mówiąc nienajlepsze........ale pierwsze nie znaczy najważniejsze
ja tez Igora poznałam na imprezie i też pierwsze wrażenie nie do końca było fajne....
magdalenaB
marcowa mama 06'
my tez spotkalismy sie z pawelm u znajomych. moje kolezanki chcialy mnie poznac z jego bratem- ale jakos mi to nie podpasowalo zaczelam rozmawiac z pawlem.. kolezanki powiedzialy ze przeciez on ma dziewczyne itp. odpowiedzialam ze my tylko rozmawiamy...
znajomy zapytal czy mieszkam gdzies blisko bo mam takie sam nr tel. jak pawel okazalo sie ze caly numer byl identyczny tylko dwie ostatnie cyfry innen mial 91 a ja 84
potem ten sam znak zodiaku: koziorozec i zaczelismy sie smiac ze pewnie tez ten sam dzien urodzenia... i okazalo sie ze tak 14 styczen!! tylko on 4 lata wczesniej niz ja sie urodzil. mielismy tez kotki tego samego koloru i nawet spedzalismy tez wakacje w tym samym miejscu mielno w tym samym czasie... tylko on byl wtedy juz taaaki dorosly a ja jeszcze z rodzicami :laugh: :laugh:
i jak tu nie byc razem?? poprostu tak ise lozylo i dziewczyna tez potem nie przeszkadzala bo sie... wybyla
znajomy zapytal czy mieszkam gdzies blisko bo mam takie sam nr tel. jak pawel okazalo sie ze caly numer byl identyczny tylko dwie ostatnie cyfry innen mial 91 a ja 84
potem ten sam znak zodiaku: koziorozec i zaczelismy sie smiac ze pewnie tez ten sam dzien urodzenia... i okazalo sie ze tak 14 styczen!! tylko on 4 lata wczesniej niz ja sie urodzil. mielismy tez kotki tego samego koloru i nawet spedzalismy tez wakacje w tym samym miejscu mielno w tym samym czasie... tylko on byl wtedy juz taaaki dorosly a ja jeszcze z rodzicami :laugh: :laugh:
i jak tu nie byc razem?? poprostu tak ise lozylo i dziewczyna tez potem nie przeszkadzala bo sie... wybyla
Milla
Mamy marcowe 06
Pierwszy raz jak zobaczyłam mojego przyszlego męza to pomyslalam "co za głąby przyjechały" ( przyjechal z kumplami do mojej kolezanki) Potem wzial od tej kolezanki w ktorej on byl zakochany i ona niby tez w nim do mnie nr.ggTylko po co jak w niej byl zaduzony.??? Ja go zbywalam nie chcialo mi sie z nim gadac zawsze jak sie odzywal to ja sie robilam niedostępna. A potem cos mnie ruszylo........ potem mazury.. ....... i polecialo jakos. Sama nie wiem kiedy jak ale coraz czesciej wiecej czasu zaczelismy spedzac ze soba.... i tak juz pozostalo.
magdalenaB
marcowa mama 06'
Milla pisze:zawsze jak sie odzywal to ja sie robilam niedostępna.
ale ty jestes... niedostepna bylas... ;D
magdalenaB
marcowa mama 06'
;D
no wlasnie sie zastanawialam jak to z tym kuba bylo... ale juz oki
> tak sobie zartuje!!
no wlasnie sie zastanawialam jak to z tym kuba bylo... ale juz oki
> tak sobie zartuje!!
felqua
Fanka BB :)
my poznalismy sie jesienia 2004 roku-bylam wtedy strasznie zalamana bo zmarl moj ukochany dziadek-nie wychdzilam z domu, odcielam sie od znajomych-akurat tak sie zlozylo ze moja soistra sciagnela skype-nie mialam pojecia czymze jest ten komunikator-pewnego dnia napisal do mnie facet z Wegier-z pytaniem czy lubie Carreya i tak to sie zaczelo. Rozmawialismy ze soba po kilka godzin dziennie, a w styczniu Andras przyjechal do Polski-zabladzili gdzies po drodze i przyjechali do Ustronia o 3 w nocy-wyjechalam po nich moim starym malaczem-ktory za cholere nie chcial mi zapalic-cala w nerwach dojechalam na miejsce spotkania-jeszcze pizze zdazylam upiec-wiec cala rozpalona, zgrzana i z pizza w rece zobaczylam Andrasa -i to bylo to
reklama
magdalenaB
marcowa mama 06'
na wlasnie ten skype fajna sprawa, rozmawiasz sobie z calym swiatem...
a pytanko mam z innej beczki8: felqua, jak wkleilas zdjecie w podpisie??
a pytanko mam z innej beczki8: felqua, jak wkleilas zdjecie w podpisie??
Podziel się: