reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Slub:)

azik pisze:
a Majeczka to już droga bez netową  ?? ;)
Droga netowa nie dalo jakos rady... ;)

Kaska, slub byl dopiero we wrzesniu,trzeba bylo troche nazbierac,a ja w maju juz prace rozpoczelam,wiec w sumie troche to potrwalo- prawie rok po naszej znajomosci wzielismy slub,no a Majeczka tez dopiero 8 miesiecy po slubie poczeta zostala...na wakacjach w Bg...hehehe
Kinga,nie wiem czy wszystkie kobitki z Bg,my z Bartkiem tempo ustalilismy raczej razem,no i ja nie jestem w 100 procentach bulgarka bo mieszana jestem,to moze dla tego tak szybko wszystko wyszlo ;D

reklama
benita, będziesz miała co Majeczce opowiadać ;D A jak odziedziczy po Was to tempo, to nieźle będziesz musiała pilnować ;)

benita_29 pisze:
azik pisze:
a Majeczka to już droga bez netową ?? ;)
Droga netowa nie dalo jakos rady... ;)

Kaska, slub byl dopiero we wrzesniu,trzeba bylo troche nazbierac,a ja w maju juz prace rozpoczelam,wiec w sumie troche to potrwalo- prawie rok po naszej znajomosci wzielismy slub,no a Majeczka tez dopiero 8 miesiecy po slubie poczeta zostala...na wakacjach w Bg...hehehe
Kinga,nie wiem czy wszystkie kobitki z Bg,my z Bartkiem tempo ustalilismy raczej razem,no i ja nie jestem w 100 procentach bulgarka bo mieszana jestem,to moze dla tego tak szybko wszystko wyszlo ;D

Benita: to wszystko dla mnie zbyt skomplikowane. najważniejsze, że jesteście razem i macie Majcię

no a my ślub 16 września bierzemy...tylko jeszcze nie mamy się w co ubrać ;D przed cywilnym kupowałam kieckę dzień wcześniej, przed zamknięciem sklepu :) z kościelnym chyba tak łatwo nie będzie, tym bardziej że teraz jestem dość hmmm obfita w wiadomych miejscach.
ehh nawet mi się myśleć o tych zakupach nie chce..

oj kasianka: zachce ci sie zachce ;D

benita: szybka i odwazna jestes ;) ale chyba na dobre to wam wyszlo :p a z maja hmm, chyba wszystko opowiesz tylko z pominieciem odstepow czasu pomiedzy tymi wszystkimi decyzjami hehe

reklama
benita, u nas podobne tempo było :D

od IX zaczełam pracę, poznałam Krzyska, od VII zaczęliśmy się regularnie spotykac, a w X był ślub 8)
to było 9 lat temu... ale ten czas zleciał!!!

Do góry