reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Slub:)

Wchodzisz do Twoje konto, klikaasz na dane publiczne i w podpisie tam gdzie masz wklejony suwaczek, przed adresem suwaczka wklejam adres zdjecia

reklama
Piękne zdjęcia, dziewczyny! Jak tak oglądam to aż mi się zachciało zajrzeć do swojego ślubnego albumu ;)
Felqua - zawsze chciałam cię zapytać: po jakiemu ze sobą rozmawiacie, po angielsku? Uczysz się węgierskiego a Andreas polskiego?

u mnie malo oryginalnie po prostu szkola srednia-ale ile bylo czajenia zeby zagadac ::) chyba z rok sie gapil gapil az w koncu podszedl i sie umowil na ta randke-na drugi dzien-ja wyszykowana czekam czekam a bidok szukal gdzie mieszkam pomylil bloki(u nas to standard takie osiedle i nikt trafic nie moze) w desperacji zaczepial i pytal wszystkich gdzie mieszka sylwia x-mial szczescie ze mi sie podobal bo kiedys takich delikwentow-spoznialskich odsylalam z kwitkiem.patrzac nie patrzac znamy sie juz 5 lat.

feluga podoba mi sie twoja historia milosna ;)

Lekko i nieśmiało uprzedzając odpowiedź Felqua, powiem, że pamiętam jak kiedyś pisała, że z Andrasem rozmawiają po angielsku :) Ale o tym czy się uczą nawzajem swoich języków to niech sama się wypowie :)

/mam nadzieję, że się Felqua nie obrazi :)/

ale wtedy to bylo fajnie..........:)

Załączniki

• Film3_28.JPG
    Film3_28.JPG
    54,8 KB · Wyświetleń: 76
  • Film4_23.JPG
    Film4_23.JPG
    73,1 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Do góry