reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Slub:)

Wchodzisz do Twoje konto, klikaasz na dane publiczne i w podpisie tam gdzie masz wklejony suwaczek, przed adresem suwaczka wklejam adres zdjecia

reklama
Piękne zdjęcia, dziewczyny! Jak tak oglądam to aż mi się zachciało zajrzeć do swojego ślubnego albumu ;)
Felqua - zawsze chciałam cię zapytać: po jakiemu ze sobą rozmawiacie, po angielsku? Uczysz się węgierskiego a Andreas polskiego?

u mnie malo oryginalnie po prostu szkola srednia-ale ile bylo czajenia zeby zagadac ::) chyba z rok sie gapil gapil az w koncu podszedl i sie umowil na ta randke-na drugi dzien-ja wyszykowana czekam czekam a bidok szukal gdzie mieszkam pomylil bloki(u nas to standard takie osiedle i nikt trafic nie moze) w desperacji zaczepial i pytal wszystkich gdzie mieszka sylwia x-mial szczescie ze mi sie podobal bo kiedys takich delikwentow-spoznialskich odsylalam z kwitkiem.patrzac nie patrzac znamy sie juz 5 lat.

feluga podoba mi sie twoja historia milosna ;)

Lekko i nieśmiało uprzedzając odpowiedź Felqua, powiem, że pamiętam jak kiedyś pisała, że z Andrasem rozmawiają po angielsku :) Ale o tym czy się uczą nawzajem swoich języków to niech sama się wypowie :)

/mam nadzieję, że się Felqua nie obrazi :)/

ale wtedy to bylo fajnie..........:)

Załączniki

• Film3_28.JPG
    Film3_28.JPG
    54,8 KB · Wyświetleń: 70
  • Film4_23.JPG
    Film4_23.JPG
    73,1 KB · Wyświetleń: 57
reklama
Do góry