A nam stuknie 5-ta rocznica ślubu 8 września, byłam naprawdę młodą panną młodą, bo miałam niespełna 19lat. Mój tato poprowadził mnie do ołtarza, z czego był bardzo dumny, ja zresztą tez i obydwoje niemogliśmy przestać się usmiechać przez całą długość kościoła, na którego przedzie stał mój.... wystraszony mąż. Szkoda ,że nie mam cyfrowych zdjęć, bo byście się pośmiały.
reklama
magdalenaB
marcowa mama 06'
to zrob moze zdjecie zdjecia
a nie balas sie tak mlodo wychodzic za maz?? bo ja mialam 20 lat jak bralam slub i wszyscy mi mowili ze to za wczesnie a ja tak nie sadzilam i nadal nie sadze. jestem pewna ze to byla dobra decyzja!!!
a nie balas sie tak mlodo wychodzic za maz?? bo ja mialam 20 lat jak bralam slub i wszyscy mi mowili ze to za wczesnie a ja tak nie sadzilam i nadal nie sadze. jestem pewna ze to byla dobra decyzja!!!
K
KingaP
Gość
asioczek, sliczna z Was para. I ten Twój uśmiech ... suuuper
A
azik
Gość
a u mnie prawie dwa miesiące....
to zdjęcie z sesji - które podoba mi sięnajbardziej
sesję mieliśmy przed - więc na tym zdjęciu to my się jeszcze zastanawiamy (a mieliśmy być znudzeni... )
to zdjęcie z sesji - które podoba mi sięnajbardziej
sesję mieliśmy przed - więc na tym zdjęciu to my się jeszcze zastanawiamy (a mieliśmy być znudzeni... )
magdalenaB pisze:noooo a to glownie on powinien byc zadowolony prawda???/
asioczek slicznie wygladacie i te szapanskie humory... widac ze szczesliwi jestescie!!!
Ja byłam wtedy tak zakochana ,że nawet nie myślałam o tym ,żeby się bać.Na moim I roku studiów byłam pierwszą mężatką i wszyscy się temu dziwili , a niektórzy nawet nie mogli w to uwierzyć.Jednak deecyzja o ślubie była w 100% trafiona.Trochę żałuję jedynie tego ,że nie wyszaleliśmy się z mężem zawczasu- na pierwszym roku żeby nie wylecieć ze studiów ostro zakuwałam, z kolei mój mąż dużo pracował, a na drugim roku już byłam w ciązy zaawansowanej,no i po 3 semestrze(na drugim roku) urodził się Kazik.
sorry ,pomyliłam cytaty,chodziło mi o ten:
aha , a co do zdjęcia , to zropbię , jka bedę mieć dostęp do aparatu , bo nie mam własnego
magdalenaB pisze:to zrob moze zdjecie zdjecia
aha , a co do zdjęcia , to zropbię , jka bedę mieć dostęp do aparatu , bo nie mam własnego
M
mamaoli
Gość
asioczek super wygladałaś! świetna sukienka i oryginalne kwiaty, czy kwiat ? bo dokładnie nie widać
azik świetna fotka! i te Wasze uśmiechy.. niby się zastanawiacie ale po uśmiechach wiadomo że zdecydowani jesteście
azik świetna fotka! i te Wasze uśmiechy.. niby się zastanawiacie ale po uśmiechach wiadomo że zdecydowani jesteście
asioczek
Fan(ka)
kasianka pisze:Asioczek a sprzedałaś sukienkę???????????
Kasianka sukienke mialam wypozyczona, w Bydgoszczy na szczescie jest salon gdzie mozna sukienke nowa wypozyczyc a potem oddac nawet nie martwiac sie o pranie. Jezeli bys chciala taka lub podobna to polecam wypozyczalnie z sukniami Cymbeline moja to byla kolekcja 2004 chyba model herbier.
magdalenaB
marcowa mama 06'
suszi: to ja wlasnie po drugim sem. wzielam slub i po wakacjach wrocilam z obraczka.. i wtedy kazdy sie pytal "a wzieliscie slub bo muslieliscie czy chccieliscie??" tak jakby juz nikt nie bral slubu z milosci...
wszyscy mysleli ze ja zaraz brzuch pokaze (albo sam sie pokaze ) a tu nic i dopiero na 3-cim roku chodzilam z brzuszkiem i na poczatku 6 sem. urodzil sie bartus
ja tez nie zaluje, nawet jak nerwowo bylo ostatnio to te mnie takie mysli nie nachodzily, wiec chyba dobra decyzje podjelam... :
azik: a nad czy wy sie tu mieliscie zastanawiac?? :laugh: od razu widac ze pasujecie do siebie i szczesliwi razem jestescie :laugh: a no i znudzeni na bank nie jestescie bo nawet tego udawac nie potraficie
slicznie razem wygladacie!!!
wszyscy mysleli ze ja zaraz brzuch pokaze (albo sam sie pokaze ) a tu nic i dopiero na 3-cim roku chodzilam z brzuszkiem i na poczatku 6 sem. urodzil sie bartus
ja tez nie zaluje, nawet jak nerwowo bylo ostatnio to te mnie takie mysli nie nachodzily, wiec chyba dobra decyzje podjelam... :
azik: a nad czy wy sie tu mieliscie zastanawiac?? :laugh: od razu widac ze pasujecie do siebie i szczesliwi razem jestescie :laugh: a no i znudzeni na bank nie jestescie bo nawet tego udawac nie potraficie
slicznie razem wygladacie!!!
reklama
pytia
Fanka BB :)
Azik - śliczna fotka - jak scenka z romantycznego filmu
Aż mi się na wspominki zebrało, jak przeglądam ten wątek, a niebawem stuknie 5 lat po ślubie, a 8 razem : Nawet nie wiem, kiedy to zleciało. Nasz związek zaczął się bardzo romantycznie i bardzo burzliwie. Poprzewracałam do góry nogami całe moje dotychczasowe życie, żebyśmy mogli być razem. Ale dzisiaj wiem - BYŁO WARTO!!!
Aż mi się na wspominki zebrało, jak przeglądam ten wątek, a niebawem stuknie 5 lat po ślubie, a 8 razem : Nawet nie wiem, kiedy to zleciało. Nasz związek zaczął się bardzo romantycznie i bardzo burzliwie. Poprzewracałam do góry nogami całe moje dotychczasowe życie, żebyśmy mogli być razem. Ale dzisiaj wiem - BYŁO WARTO!!!
Podziel się: