reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Slub:)

A nam stuknie 5-ta rocznica ślubu 8 września, byłam naprawdę młodą panną młodą, bo miałam niespełna 19lat. Mój tato poprowadził mnie do ołtarza, z czego był bardzo dumny, ja zresztą tez i obydwoje niemogliśmy przestać się usmiechać przez całą długość kościoła, na którego przedzie stał mój.... wystraszony mąż. :DSzkoda ,że nie mam cyfrowych zdjęć, bo byście się pośmiały.

reklama
to zrob moze zdjecie zdjecia

a nie balas sie tak mlodo wychodzic za maz?? bo ja mialam 20 lat jak bralam slub i wszyscy mi mowili ze to za wczesnie a ja tak nie sadzilam i nadal nie sadze. jestem pewna ze to byla dobra decyzja!!! :)

a u mnie prawie dwa miesiące....

to zdjęcie z sesji - które podoba mi sięnajbardziej
sesję mieliśmy przed - więc na tym zdjęciu to my się jeszcze zastanawiamy (a mieliśmy być znudzeni... )

lub2fu6.jpg

magdalenaB pisze:
noooo a to glownie on powinien byc zadowolony prawda???/
:)

asioczek slicznie wygladacie i te szapanskie humory... :D widac ze szczesliwi jestescie!!!

Ja byłam wtedy tak zakochana ,że nawet nie myślałam o tym ,żeby się bać.Na moim I roku studiów byłam pierwszą mężatką i wszyscy się temu dziwili , a niektórzy nawet nie mogli w to uwierzyć.Jednak deecyzja o ślubie była w 100% trafiona.Trochę żałuję jedynie tego ,że nie wyszaleliśmy się z mężem zawczasu- na pierwszym roku żeby nie wylecieć ze studiów ostro zakuwałam, z kolei mój mąż dużo pracował, a na drugim roku już byłam w ciązy zaawansowanej,no i po 3 semestrze(na drugim roku) urodził się Kazik.

sorry ,pomyliłam cytaty,chodziło mi o ten:
magdalenaB pisze:
to zrob moze zdjecie zdjecia

a nie balas sie tak mlodo wychodzic za maz?? bo ja mialam 20 lat jak bralam slub i wszyscy mi mowili ze to za wczesnie a ja tak nie sadzilam i nadal nie sadze. jestem pewna ze to byla dobra decyzja!!! :)

aha , a co do zdjęcia , to zropbię , jka bedę mieć dostęp do aparatu , bo nie mam własnego

asioczek super wygladałaś! świetna sukienka i oryginalne kwiaty, czy kwiat ? bo dokładnie nie widać

azik świetna fotka! i te Wasze uśmiechy.. niby się zastanawiacie ale po uśmiechach wiadomo że zdecydowani jesteście :)

kasianka pisze:
Asioczek a sprzedałaś sukienkę???????????

Kasianka sukienke mialam wypozyczona, w Bydgoszczy na szczescie jest salon gdzie mozna sukienke nowa wypozyczyc a potem oddac nawet nie martwiac sie o pranie. Jezeli bys chciala taka lub podobna to polecam wypozyczalnie z sukniami Cymbeline moja to byla kolekcja 2004 chyba model herbier.

suszi: to ja wlasnie po drugim sem. wzielam slub i po wakacjach wrocilam z obraczka.. i wtedy kazdy sie pytal "a wzieliscie slub bo muslieliscie czy chccieliscie??" tak jakby juz nikt nie bral slubu z milosci...
wszyscy mysleli ze ja zaraz brzuch pokaze (albo sam sie pokaze :) ) a tu nic i dopiero na 3-cim roku chodzilam z brzuszkiem i na poczatku 6 sem. urodzil sie bartus :)

ja tez nie zaluje, nawet jak nerwowo bylo ostatnio to te mnie takie mysli nie nachodzily, wiec chyba dobra decyzje podjelam... ::)

azik: a nad czy wy sie tu mieliscie zastanawiac?? ;) :laugh: od razu widac ze pasujecie do siebie i szczesliwi razem jestescie :laugh: a no i znudzeni na bank nie jestescie bo nawet tego udawac nie potraficie ;)
slicznie razem wygladacie!!!

reklama
Azik - śliczna fotka - jak scenka z romantycznego filmu :)

Aż mi się na wspominki zebrało, jak przeglądam ten wątek, a niebawem stuknie 5 lat po ślubie, a 8 razem ::) Nawet nie wiem, kiedy to zleciało. Nasz związek zaczął się bardzo romantycznie i bardzo burzliwie. Poprzewracałam do góry nogami całe moje dotychczasowe życie, żebyśmy mogli być razem. Ale dzisiaj wiem - BYŁO WARTO!!!

Do góry