reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Slub:)

no my mieslismy przyjecie takie na 30 osob, od 18 nastej do polnocy. wszyscy sie wybawili- ale nie wynudzili, niekt nie padl pod stolem :) i kasy nie poszlo za duzo. ja jestem zadowolona ze takie rowazanie znalezlismy, bo rodzina mala to sensu nie bylo robic takiego weselicha

reklama
"Za moich czasów" ;) ;) weselicha robiło się duże.
Na 90 osób (mam liczną rodzinę ;D) od 12.00 w sobotę (ślub)
do 2 w nocy (para młoda, bo goście to chyba do 5 się bawili)
A na drugi dzień poprawiny- od obiadu do ho, ho....
Wybawiłam się za wszystkie czasy... ;D
Ale teraz jestem zwolenniczką jednodniowych imprez...

Mokkate my prawie 2 lata temu bawilismy sie przez 2 dni :)
Od 16 w sobote w sumie to do poniedzialku rano ...
Weselicho na 70 osob, ale to ze wzgledu na wielkosc rodzin. W niedziele na poprawinach glownie mlodsi sie bawili.

A wstepnie myslelismy o prostej uroczystosci tylko dla najblizszych, ale jak zaczelismy liczyc tych najblizszych to stwierdzilismy ze kilka ciotek wiecej nie zrobi roznicy. Bo jak zaprosic jedna ciotke a drugiej nie. Jak ciotka to i kuzynostwo wiec liczba gosci nam rosla i rosla.

Na szczescie nikt nam sie w organizacje slubu nie wcinal chociaz dobre rady od tesciowej dostawalam ...
Ile sie na temat mojej sukienki nasluchalam, ze dekolt, gole plecy i wizanka nie ta, bo koniecznie roze powinny byc ...

A to przed w drodze do kościola:)
166729.jpg

A tu juz wyluzowani po imprezie w parku wokól lokalu

97579.jpg

Asioczku- a niech sobie teściowa marudzi, sukienkę miałas świetną!
Na drugim zdjęciu wygląda na to, że Panu młodemu też sie podobała ;D

Mokkate 2 zdjecie bylo robione okolo 19 i juz mielismy szampanskie humory :) Mężowi dekolt baaardzo się podobał :)
Oj zazdroszczę tym co przed ślubem są, fajne kiecki mozna poprzymierzac :)

taa Mokatte, kiecki poprzymierzać..kiecka to moja zmora. mam 180 wzrostu i teraz jakieś 110 w biuście :( w sklepach z kieckami patrzą na mnie z przerażeniem ;D jak tak dalej pójdzie to znowu zrezygnuję ze ślubu ( to już chyba czwarte podejście- mniej więcej co 1,5 roku :))

kasianka pisze:
taa Mokatte, kiecki poprzymierzać..kiecka to moja zmora. mam 180 wzrostu i teraz jakieś 110 w biuście :( w sklepach z kieckami patrzą na mnie z przerażeniem ;D jak tak dalej pójdzie to znowu zrezygnuję ze ślubu ( to już chyba czwarte podejście- mniej więcej co 1,5 roku :))

Ja nawet przed slubem mialam problem z doborem sukienki 177cm i biust wpadajacy w D;) W sukienkach gorsetowych lekko sie z nich wylewalam, ale i tak panie w sklepie zapewnialy, ze wygladam cudownie i olsniewajaco, a ja wygladalam jak taka beza przelozona kremem i lekko rozciapana, nie wiem skad mi sie takie skojarzenie wzielo. Ale jak patrzylam w lustro to wlasnie z tym moje odbicie mi sie kojarzylo na szczescie znalazlam fason w ktorym dobrze sie czulam i sie na boki lub gora nie wylewalam.

Asioczek piekna suknia i zdjecia cudowne :) a tesciowa niech sobie gledzi wygladas wspaniale ;D i to nawet widac po spojrzeniu meza.

reklama
noooo a to glownie on powinien byc zadowolony prawda???/
:)

asioczek slicznie wygladacie i te szapanskie humory... :D widac ze szczesliwi jestescie!!!

Do góry