reklama
Crazy Girl
Fanka BB :)
Hejjj
ja już zupę skleciłam surówkę zrobiłam do drugiego a teraz zacznę (a przynajmniej spróbuje) napisać skargę konstytucyjną... takie zadanie dla chętnych...dlaczego miałabym nie spróbować.. mam wyrzuty sumienia bo mała już 2 godziny baje katuje ale musze to zrobić. Zaraz pójdzie spać i jak skończę to wynagrodze jej ten poranek przed tv...
ja już zupę skleciłam surówkę zrobiłam do drugiego a teraz zacznę (a przynajmniej spróbuje) napisać skargę konstytucyjną... takie zadanie dla chętnych...dlaczego miałabym nie spróbować.. mam wyrzuty sumienia bo mała już 2 godziny baje katuje ale musze to zrobić. Zaraz pójdzie spać i jak skończę to wynagrodze jej ten poranek przed tv...
No mi tez cos tu sie nie zgadza;-)
Jaodebralam wyniki z krwi i moczu i malego i sa super, jeszcze tylko z kupki i zobaczymy, Jutro sie dowiem.
Ja dzis nic nie gotuje, bo zostalam z malym tylko a on zjadl zupke u babci:-)
Dzis unas mroz az drzwi w aucie mi zamarzly a jak w koncu udalo mi sie je otworzyc tak nie chcialy sie zamknac musialam leciec po suszarke do wlosow i ogrzewac
Jaodebralam wyniki z krwi i moczu i malego i sa super, jeszcze tylko z kupki i zobaczymy, Jutro sie dowiem.
Ja dzis nic nie gotuje, bo zostalam z malym tylko a on zjadl zupke u babci:-)
Dzis unas mroz az drzwi w aucie mi zamarzly a jak w koncu udalo mi sie je otworzyc tak nie chcialy sie zamknac musialam leciec po suszarke do wlosow i ogrzewac
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
witam kochane. A ja dzis smazylam racuchy na biegu bo lodowka nie za ciekawie pustka swiecila.... i sobie w trakcie smazenia przypomnialam ze przeciez moj skrzat smazonego jesc nie moze. wiec znow szukanie zeby zrobic cos z niczego. Znalazlam w zamrazarce warzywka (kalafiora i brokuly) wiec zrobilam smykowi ciapke razem z ziemniakiem. I nawet calkiem smaczne wyszlo.
Zimnica jak cholera! A dzis jeszcze bylam w zabawkowym i zakupilam siostrzenicy "kuchnie od Mikołaja" :-) Mała ma prawie 3 latka i zadeklarowala mamusi ze by chciala od Świętego kucnie dostać. Więc ciocia zrobiła bombowy prezencik ;-)
Jakos sie poskladac nie moge. Mialam nadzieje ze moja waga cos wzrosla ale chyba nieee :-( Objadam sie przez caly dzien ale moj scharatany żołądek pod wieczór odmawia posluszenstwa i nie jaam zazyczaj kolacji. Mam taki problem ze pzez kilkuletnie branie lekow mam baaardzo wyjalowiony zoladek i jak zjem cos ciezkostrawnego to cierpie. A ze chce sie "tuczyc" to wcinam wszystko na co mam ochote, c wieczorami objawia sie bólem żołądka, nie rzadko mdłościami.......... i tak...
Noo a pozatym Lelek super ze wyniki w porzadku!
Crazy Girl, widze ze u twojej tv to dobry czasozamulacz. U mnie jest to samo. Jak chce pospac godzine dluzej z rana to pstrykam na bajki i jest spokój.
Zimnica jak cholera! A dzis jeszcze bylam w zabawkowym i zakupilam siostrzenicy "kuchnie od Mikołaja" :-) Mała ma prawie 3 latka i zadeklarowala mamusi ze by chciala od Świętego kucnie dostać. Więc ciocia zrobiła bombowy prezencik ;-)
Jakos sie poskladac nie moge. Mialam nadzieje ze moja waga cos wzrosla ale chyba nieee :-( Objadam sie przez caly dzien ale moj scharatany żołądek pod wieczór odmawia posluszenstwa i nie jaam zazyczaj kolacji. Mam taki problem ze pzez kilkuletnie branie lekow mam baaardzo wyjalowiony zoladek i jak zjem cos ciezkostrawnego to cierpie. A ze chce sie "tuczyc" to wcinam wszystko na co mam ochote, c wieczorami objawia sie bólem żołądka, nie rzadko mdłościami.......... i tak...
Noo a pozatym Lelek super ze wyniki w porzadku!
Crazy Girl, widze ze u twojej tv to dobry czasozamulacz. U mnie jest to samo. Jak chce pospac godzine dluzej z rana to pstrykam na bajki i jest spokój.
Crazy Girl
Fanka BB :)
No to super!:-);-)Jaodebralam wyniki z krwi i moczu i malego i sa super, jeszcze tylko z kupki i zobaczymy, Jutro sie dowiem.
Bardzo dobry zakup! moja mała już od dawna się tym bawiA dzis jeszcze bylam w zabawkowym i zakupilam siostrzenicy "kuchnie od Mikołaja" :-) Mała ma prawie 3 latka i zadeklarowala mamusi ze by chciala od Świętego kucnie dostać. Więc ciocia zrobiła bombowy prezencik ;-)
oj.. współczuje... mnie wczoraj bolał żołądek ale to rzadkosć u mnie.. Oby się polepszyło;-)Jakos sie poskladac nie moge. Mialam nadzieje ze moja waga cos wzrosla ale chyba nieee :-( Objadam sie przez caly dzien ale moj scharatany żołądek pod wieczór odmawia posluszenstwa i nie jaam zazyczaj kolacji. Mam taki problem ze pzez kilkuletnie branie lekow mam baaardzo wyjalowiony zoladek i jak zjem cos ciezkostrawnego to cierpie. A ze chce sie "tuczyc" to wcinam wszystko na co mam ochote, c wieczorami objawia sie bólem żołądka, nie rzadko mdłościami.......... i tak...
i to jeszcze jaki.. tu w Polsce i tak mniej i rzadziej ogląda niż w IRL bo tam to nie miała nikogo do towarzystwa a tu zawsze się ktoś znajdzie żeby mu się posprzeciwiać;-)Crazy Girl, widze ze u twojej tv to dobry czasozamulacz. U mnie jest to samo. Jak chce pospac godzine dluzej z rana to pstrykam na bajki i jest spokój
u nas zostało jeszcze 26 dni...;-):-)
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
a ja zaczynam TĘSKNIC za pl juz sie nie moge doczekac jak zobacze moja mame i moją siostrzenice :-) Boooziu. Jeszcze tydzien. Ale nie powiem, bo z mężem DUŻO łatwiej i lepiej. Choć kłucimy sie codziennie praktycznie.
Crazy Girl u nas na odwrot... W domu w pl maly czesciej w tv patrzyl bo sam caly czas a tu ma dom pelen ludzi. Rano ma tate i "wujka" - współlokatora. Popołudniu jest oczarowana nim "ciocia" Beatka (rowniez wspollokatorka) i corka właścicieli domu- 2letnia Lucy. Przypuszczam ze przez ten kontakt z tak duza il ludzi dalo kopniaka malemu i ze zaczyna sie brac w garsc...
Crazy Girl u nas na odwrot... W domu w pl maly czesciej w tv patrzyl bo sam caly czas a tu ma dom pelen ludzi. Rano ma tate i "wujka" - współlokatora. Popołudniu jest oczarowana nim "ciocia" Beatka (rowniez wspollokatorka) i corka właścicieli domu- 2letnia Lucy. Przypuszczam ze przez ten kontakt z tak duza il ludzi dalo kopniaka malemu i ze zaczyna sie brac w garsc...
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Zagladam.
Dzis mnie odcieli od neta jakas awaria ale cierpialam!!!!!!!!!!!!!!!!! To juz chyba nalog!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzieci nadal chore ale to juz chyba rutyna!
Paulita jesli po 1,5 tygodnia juz sie klocicie i to na odleglosc to odpusc CO TO ZA UCZUCIE!!!!!
My tu starzem po 5 lat slomiankowej doli albo i wiecej
Pozdrawiam wszystkie
Dzis mnie odcieli od neta jakas awaria ale cierpialam!!!!!!!!!!!!!!!!! To juz chyba nalog!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzieci nadal chore ale to juz chyba rutyna!
Paulita jesli po 1,5 tygodnia juz sie klocicie i to na odleglosc to odpusc CO TO ZA UCZUCIE!!!!!
My tu starzem po 5 lat slomiankowej doli albo i wiecej
Pozdrawiam wszystkie
reklama
Cześć słomianki.. Powiem szczeże,dziękuję Ci Beatko!! Muszę przyznac,że Twoja postawa podniosła mnie na duchu,zaczełam z leksza olewać tą sytuację,że nie ma mojego męża,nie piszę do niego pierwsza,nie dzwonię i stał się cud..trochę odpuściłam,a on już,że kocha,że tęskni..szok..
Tak droga Beatko jestem młodą mamą,moja córeczka ma 3lata a synuś 4miesiące Już tam stare Heh.. Zmieniając temat chyba poprawą mojego humorku jest tez to,że przyjechałam do rodziców..właśnie zajmuje bratu komputer..dzisiaj pójdę na spacerek może spotkam starych znajomych.. A może któraś wybierze się ze mną na fitneshi hi...I nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło..dziś odbieram pierwszy przelewik;-)można zaszalećPozdrowionka kochaniutkie.paulita czyli jestes młoda mama- na bb jest watek MŁODE MAMY ;-) moze one cos doradza tu stare wygi....