reklama
Cześć laseczki
Mysz też jesteś nauczycielką ??? A jakiego przedmiotu uczysz??????
Ewcia chyba uczy matematyki i informattki- chyba dobrze pamiętam, ale nie mam 100% pewności. Ewcia sorki że odpowiadam za Ciebie.:-)
Miłego dnia wszystkim życzę- na 13-00 mam 2 godz jazd, to ostatnie spotkanie przed naszym wyjazdem, ciąg dalszy pod koniec sierpnia.....
Mysz też jesteś nauczycielką ??? A jakiego przedmiotu uczysz??????
Ewcia chyba uczy matematyki i informattki- chyba dobrze pamiętam, ale nie mam 100% pewności. Ewcia sorki że odpowiadam za Ciebie.:-)
Miłego dnia wszystkim życzę- na 13-00 mam 2 godz jazd, to ostatnie spotkanie przed naszym wyjazdem, ciąg dalszy pod koniec sierpnia.....
E
Ewcia81
Gość
wiem wiem,,ale moze moze,,heheEwcia ja Ci tego wyjazdu życzę z całego serducha, ale lepiej się nie nakręcaj. Jak będzie słonko, to ruszajcie.....;-);-);-)
jestem i becia jzu ci powiedizal dobrze ucze martmy i informy,,,hmmmEwcia - czy wspomniana przez ciebie rada swiadczy o tym ze jestes nauczycielka???? :-)
Jesli tak, to witaj w klubie :-)
Kurulus witaj nauczycielko,,,heeee...ty tez slomiankaaa
becia spoko odpwidaj za mnie,mas z pozwo
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do swego grona. Ja co prawda nie jestem nauczycielka ale ksiegowa, ale tez jestem tzw slomiana wdowa. Moj maz pracuje 300km od domu i przyjezdza tylko na weekendy. A ja coz..Caly dom na mojej glowieranie, sprzatanie, gotowanie, opieka nad dziecmi itd. W maju urodzilo sie nam trzecie malenstwo i z tej okazji maz wzial 2 miesiace wolnego. Ale co dobre szybko sie konczy. Wyjezdza w niedziele, a ja juz mam podly nastroj. I jeszcze ta mysl jak ja sobie teraz poradze. Pozdrawiam
E
Ewcia81
Gość
no dokladnieEwciu wkońcu w domciu- co....;-)
witaj zuskus,,
reklama