reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słomiane wdowy

kari - posolic, pokroic, w mące wytarzac i sru na patelnie ;-) do tego frytki, suróweczka i fajny obiadek a dla mlodego ugotowac z marchewka i ryzem, wybełtac i podac
SMACZNEGO

reklama
Ja dzis robilam zapiekanke-ziemniaki,grzyby, kielbasa. I napieklam buleczek z serem i ze sliwka:)

Miloszek w poniedz i wtorek taka szajbe mial ze szok- on tak teskni zawsze po weekendzie za tatusiem ze jak tylko slyszy jakis dzwiek w domu to patrzy na drzwi i krzyczy TATA, TATA a ja mowie taty nie ma, to on- Brum- wie ze pojechal

Cześć Beniaczek - ale ze mnie gapa.. zapomniałam Cię przywitać ;)

Jeszcze 33 dni i zobaczymy się w końcu z mężem..
Wybrałam się dziś w poszukiwanie prezentów i kupiłam tylko papier do pakowania.. Nie mogę się zdecydować co komu kupic.. :/

Dziewczyny my ostatnio co wieczór na skypie siedzimy.. I co wieczór zapypiam z mężem tzn ze słuchawkami na uszach... i to mnie ratuje... strasznie mi smutno wieczorami a tak to pogawędzimy, posłuchamy się i jest troszkę lepiej..

Miłego dnia!

WITAM KOCHANE! mi dzis rece odpadaja, maly nie dal sie odlozyc przez te zeby swoje a ja musialam 2 obiady zrobic.... zupe i duszone mieso malemu i nam placki ziemniaczane z bitkami i sosem. wszystko jedna reka, nawet jakos ziemniaki obralam z malym na rekach, objelam go tak teby miec 2 rece w miare sprawne. koszmarnie mnie to wymeczylo. ale za to pogoda pieeeekna i poszlismy na spacer na cala godzinke. To byl szal bo nie znam okolicy i boje sie wypuszczac wiec stopniowo zwiedzalam uliczki obok naszej i tak zeszlo.

Co do prezentow, dla meza kupilam miesiac temu ale mnie kusi zeby dac mu juz teraz. Jak nie wytrzymam to trudno, dostanie wczesniej i na swieta dostanie buziaka. A malemu to co bym nie kupila to bedzie ok :) Ostatnio sie zrobil taki kumaty ze mi sie buzia cieszy caly czas. Mowi nawet mama i baba :) ale nie kojarzy tych slow raczej z ososbami choc reki za to nie dam.

moj tez ryczy- ale bez przesady- nie obieram ziemniakow i go nie trzymam.
dzis znowu dostał histerii wiec poszedl do łozeczka- oczywiscie 2 misie, koc i poduszka wyladowały na podłodze....:baffled::baffled::baffled:
trudno- chyba ja tu rzadze a nie mlody.....:-p

wlasnie Beatko ja tak mam w domu, ze go poloze z zabawkami i nie rusze bo widze kiedy cos sie dzieje a kiedy histeryzuje. Ale tu jest wlascicielka domu (mieszkamy w domu gdzie pokoje sa wynajmowane a na dole mieszkaja wlasciciele) i ona tak na mnie krzywo patrzy jak go nie biore albo mam wrazenie ze jego placz przeszkadza innym. BEZNADZIEJA nie potrafie sobie tu poradzic ze wszystkim, w domu mam wypracowany caly harmonogram, wszystko wiem co robic a tu? Nie mam pojecia jak sobie z tym pogodzic.

Tak apropos, wlasnie sie daje we znaki rozlaka miedzy mna a mezem, strasznie sie klucimy od 2 dni o byle co, nie czujemy potrzeby przytulania ani nawet wspolnego zasypiania. W dodatku wciaz sie irytujemy... Jak on mnie wkurza swoimi dziecinnymi zachowaniami to az szok! Sama nie wiem, troche mnie to martwi...

Hejka!
Crazy my z m przez telefon gadamy ale nawet wspolnie pomilczec przez telefon jest milo bo wiem ze on jest...oczywiscie rozmowy miedzy soba mamy za darmo!
Beata pewno niech dziecie wie kto tu rzadzi ;-)
Kari mysle ze dla malego sama zmiana miejsca to szok i dlatego taki marudny

Pozdrawiam!

hej laseczki
nie mialam jakos duzo czasu dzisiaj, robilam tort prosiaczkowy i ciasto
jutro tez mam do zrobienia tort samochod

a to moj dzisiejszy

reklama
Do góry