reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słomiane wdowy

hej Sewcia. Osaczona kobieta, która czuje zagrożenie robi się agresywna. I po co ta szopka? Nawiązując zaś do mamony: ja wiem, że to fajny dodatek do związku :tak: Dla Was oczywiście :tak:

Że ja niby robię szopkę :baffled::oo2: Nie czuję się osaczona i nigdy nie będę się czuła.... ale włazisz na wątek i pierwszy post jaki piszesz jest o tym jakie, to kobiety są okropne....... no nic tylko Ci współczuć :sorry2:
Co do mamony i jej braku .... mam zwyczaj, że z obcymi na ten temat nie rozmawiam ;-) a tak w ogóle to SEWA jestem, tylko dla znajomych Sewcia ;-)

Pozdrawiam!

reklama
Zaprzeczasz samej sobie. A wszystko tylko po to, aby zboczyć z tematu :tak: Poza tym polki to najbardziej agresywna nacja na świecie. Udowodnione naukowo. Proszę, życzę miłej lektury: Polki najbardziej agresywnymi kobietami na świecie?- Onet.pl - Wiadomości -23.08.2010

Błagam Cię ;-) Nawet nie będę tego czytała. A żeby Ci pokazać, jak bardzo się mylisz ( w sprawie agresywności) , to właśnie kończę dyskusję z Tobą i idę poprzytulać się do męża.....

Dobrej nocy!

Błagam Cię ;-) Nawet nie będę tego czytała. A żeby Ci pokazać, jak bardzo się mylisz ( w sprawie agresywności) , to właśnie kończę dyskusję z Tobą i idę poprzytulać się do męża.....

Dobrej nocy!
Może warto zerknąć? Wiem, niektórzy boją się prawdy, szczególnie wtedy, gdy uderza w ukryte ego. Hej!

Może warto zerknąć? Wiem, niektórzy boją się prawdy, szczególnie wtedy, gdy uderza w ukryte ego. Hej!

:-D:-D:-D:-D:-D:-D prawie popłakałam się ze śmiechu :-D:-D:-D:-D Twoje poczucie humoru mnie rozwala ;-)

Tak z ciekawości zapytam..... czy Ty jesteś słomianą wdową, że zacząłeś się u nas udzielać ;-):-D

Beatka ;-)

Miłej niedzieli życzę!

hej laseczki,
widze ze jakis troll nieproszony sie tu pojawil, zflustrowany czlek:-D:-D:-D
dziewczyny chyba rzeczywiscie lata nie bedzie juz ale mam nadzieje ze sie jednak myle:tak:
tez zycze milej niedzieli dotyczy tylko Pan:-D:-D

Bez męża można sobie poradzić.
Można ale uwierz jest bardzo ciężko psychicznie temu podołać..
Bez jego pieniędzy już nie.
Miłością dziecka nie nakarmisz..
Żadna, szanująca się kobieta, żona i matka dziecka/dzieci nie pozwoli sobie na weekend'owe małżeństwo.
Czasami życie do tego zmusza by być weekendowym małżeństwem.. Myślisz, że kobiety tak chcą żyć?? One raczej muszą..

Kasa, kasa i jeszcze raz kasa. Chęć dorobienia się i traktowania swojego partnera jako maszynki do zarabiania mamony. A na deser jakiś żigolak na boku, coby mąż nie wiedział. Summa summarum: to kill two birds with one stone ;) Gdybyście miały wybierać, drogie samice, pomiędzy dwoma fajnymi facetami, o jednakowym, wspaniałym charakterze i wyglądzie, tyle tylko, że pierwszy z nich pracowałby jako kasjer w Tesco za 1200 złotych i spędzałby codziennie z wami i waszymi pociechami czas, drugi zaś jako kierowca międzynarodowy za 5000 złotych, i widywałybyście go raz na miesiąc, i tak większość z was wybrałaby opcję drugą.
Nie tylko wygląd i pieniądze się liczą..

Taka wasza mentalność, zakodowana w waszych głowach. Mylę się drogie panie? Nie zaprzeczajcie, to wbrew waszej naturze. Hej!
Zrobiłeś wielki błąd zwracając się do ogółu kobiet...Na świecie są takie panie, którym tylko kasa, żigolak/i w głowie..Następnym razem zanim coś napiszesz zastanów się..
Uraziłeś tu nie jedną kobietę, która naprawdę cierpi z tego powodu, że nie może być ze swoim mężem na co dzień..

reklama
...a mi się wydaje że chęć posiadania prawdziwej kobiety w Twoim przypadku zastrzezony1 jest tak wielka że nawet nienawiść w Ciebie weszła.
Żona Cię olała i poszła dalej a Ty samotnik szukasz pocieszenia na forum ale niestety pomyliłeś adresy więc uważaj na to co piszesz.

Do góry