reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słomiane wdowy

reklama
Dzieki za przyjecie mnie do swego grona:-)
ja pół dnia spedzilam w miescie, na dodatek Miloszek nakupkal i musialam go przebierac pod biedronką;-)
widze ze dziewczyny uzdolnione:-)
ja wczoraj narobilam pierogow z jagodami i zamrozilam dla meza- wezmie sobie w trase. Jutro dopiero przyjedzie.. ech

pierogi z jadogami to sobie twoj poje hehe,
moj M jest wielbicielem jagodowych dzemow itp.
ja osobiscie uwielbiam wisnie i wszystko co z nich zrobione mniam mniam

weekendowa cisza hehe
mi sie chyba znowu torty szykuja do zrobienia,na wczoraj robilam ciasto z truskawkami dla kolezanki , cos ala tort, poszlo na festyn
beata jak tam twoje dziela sie maja?
marta chyba weekend wolny czy niebardzo?

hej

Ciasteczko- jutro lakieruje 4 szkatulki- caly dzien- no i zaczynam jedną i 1 klucznik- klucznik dla mnie a drugi na handel.
we wtorek mam spotkanie biznesowe haha w sklepie na 11-00 to tyle.

Witam nowe słomianeczki;-):-).
Weekend wolny ale wczoraj z Julem a potem z Olkiem na pogotowiu byłam a dziś Komunia na wyjeździe i dopiero po 21-ej do domu zjechałam. A jutro Aktywne Mamy i chlebek dziewczyny zamówiły i w dodatku prowadzącą zajęcia muszę dowieźć:tak:.

czesc
beata jak tam spotanie biznesowe udalo sie?
ja dzisiaj zaliczylam kino jako opiekun przedszkolakow i dentyste

Hejki

U mnie upał :confused: w sobotę byliśmy nad morzem i teraz leczę poparzenia słoneczne :sorry::zawstydzona/y: normalnie koszmar jakiś :zawstydzona/y:

ciasteczko na jakim filmie byłaś z przedszkolakami?

Beatka jak tam po spotkanku biznesowym???

Lelek witaj!!!

Miłego dzionka Wam życzę!

reklama
sewa na "disco robaczki" ale taki sobie, tzn.ani jednemu doroslemu zbytnio sie nie podobala bajka za malo bylo muzyki itp. a mialy byc disco ale dzieci byly zadwolone choc pewnie ze shreka bylyby bardziej, ma byc 4 czesc zielonego

Do góry