reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słomiane wdowy

reklama
mysz no widzisz sa jakies wyjatki:-) ale z maszyny predzej beda miec meskich potomkow niz ci z pokladu tak jak moj, radary nieziemsko promieniuja :eek:
ale spotkalam pare osob co maja chlopcow ale tak to przewaznie same dziewuchy:-D:-D
to ja chyba do was to mlodziak koncze 31 w tym roku:cool:

ciasteczko - to o rok mniej niz ja masz:-) ja pisalam ze to moj M ma 38 a nie ja Bogu dzieki :-D

milego dnia!!!!!!

wiem wiem ze to Twoj M tyle ma tylko moj blad bo sie tym zasugerowalam:sorry:
natomiat na innym watku gdzie pisze jestem jedna z najstarszych lasek:eek:
beata nastepne cudenko

Beatko nie przejmuj się - ja nie raz chleb piekłam na amen lub mi z foremek pouciekało i trzeba było na nowo bełtać.;-):tak:
Jeśli chodzi o wiek to ja tu smarkula jestem ;-):zawstydzona/y::-p:-D:-D- zresztą w nicku macie rocznik. :tak:

marta no ja 2 lata starsza i wsumie chyba jest duzo w podobnym wieku dziewczyn tutaj tylko fakt ja juz przekroczylam
magiczna 3 z przodgu hehe
beata wypadek przy pracy, mi tez nieraz cos nie wyjdzie, nie martw sie, dasz rade zdolna z ciebie bestia

reklama
Do góry