reklama
Błękitny chłopiec
jeszcze nieskończone- jak bedzie juz w 100% ok dam nowe foty
a to na zamówienie;
[IMG=http://img291.imageshack.us/img291/6290/005mt.jpg][/IMG]
Uploaded with ImageShack.us
jeszcze nieskończone- jak bedzie juz w 100% ok dam nowe foty
a to na zamówienie;
[IMG=http://img291.imageshack.us/img291/6290/005mt.jpg][/IMG]
Uploaded with ImageShack.us
Ostatnia edycja:
C
ciasteczko
Gość
sliczne, a to na zamowienie cudne podobaja mi sie te wzroki po bokach:-)
Marta1981
Rodzyneczka
Kochana ja prze 3 dni na BB nie zaglądałam - aż z regionalnego chciały do mnie dzwonić - zamówień mam pełno(pierogi, ciacha) że kumpelę z kursu wzięłam do pomocy.czesc
cisza tutaj na froncie;-)
Dokładnie. Ludzie dziwą się że tak tanio jak im cenę mówię za szarlotkę czy pierogi - wiadomo sklep musi opłacić składki, lokal i zarobić jeszcze - jak otworzę biznes to podniosę się trochę;-).u nas takich cateringow jest od zastrzesienia, az dziw bierze ze az tyle, i wlasciciele knajp itp. jako posrednicy tez chca zarobic a ja z ceny sposcic nie moge bo mi sie to w ogole nie oplaci,
nie biore duzo za np.kg tortu ale ludzie wola isc do cukierni zaplacic 10-15zl wiecej za kg i tam zamowic
i dlatego napisalam tutaj kiedys ze dziwni sa ludzie
Zgadzam się z Tobą a "pudełkowe" ciasta też robię -;-) ostatnio właśnie krówkę robiłam o karpatkach nie wspomnę - jakoś wolę tą gotową niż samemu wszystko robić - nie wychodzi taka dobra:-).ciasteczko bo u nas w pl jescze nie doroslismy do wyrobow wlasnej roboty, czy rekodziela,.
wolimy sztuczny chleb, sztuczne ciasto zolte co niby ma sporo jaj.....
poczekaj jeszcze troszke i moze sie rozkreci....
trzymam kciuki!!!!!!!!!!
ja piec nie umiem- tylko murzynki, kopiec kreta, krowke i takie tam pie*dolki....
Dziś 2 szarlotki na zamówienie i shrek(już gotowe i ciepłe bo wstałam o 4-ej) i Olkowi obiecałam też shreka.
C
ciasteczko
Gość
marta ale fajnie, ale wiadomo swoje wyroby takie czy beaty to jest to pracochlonne, ja nie raz stalam do 24 albo wstawalam o 5 rano zeby sie wyrobic,
fajnie dziewczyny ze u was sie kreci
a co do ceny to znam i takich dla ktory jestem za droga, tzn.uwazajam ze skoro cukiernia bierze
45-50zl za kg to ja powinnam brac duzo mniej czyli 20zl
beata hehe to ja mam tak ze efekt koncowy malo kiedy mi sie podoba, ale okazuje sie ze np.rodzinie czy klientom bardzo,
u mnie nie da sie zedrzec i zaczac od nowa tzn moge jeszcze raz upiec;-)
fajnie dziewczyny ze u was sie kreci
a co do ceny to znam i takich dla ktory jestem za droga, tzn.uwazajam ze skoro cukiernia bierze
45-50zl za kg to ja powinnam brac duzo mniej czyli 20zl
beata hehe to ja mam tak ze efekt koncowy malo kiedy mi sie podoba, ale okazuje sie ze np.rodzinie czy klientom bardzo,
u mnie nie da sie zedrzec i zaczac od nowa tzn moge jeszcze raz upiec;-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Marta1981
Rodzyneczka
Kochana z chlebem całkiem inaczej żeby upiec kolejny to najbiedniej 3-4 godziny nim wyrośnie i się upiecze - najgorsze to wyrastanie - żeby nie za bardzo bo nie będzie równy i z foremki wyleci a ja za wcześnie włożę do piekarnika to popęka po bokach. No i żeby nie piekł sie za długo bo już 3 razy zdarzyło mi się przysnąć i czarne cegły wyjmowałam.u mnie nie da sie zedrzec i zaczac od nowa tzn moge jeszcze raz upiec;-)
hej laseczki
wysłałam dzis paczuszke do klientki- zamówiłam az 4 sztuki.....
a dzis zaczynam 4 nowe...... juz wszystko wypolerowane i czeka na nocne wojaże....
2 beda z biała magnolia a 2 to fajny pomysł..... laseczka jest daleko od PL i zamowila 2 kuferki na Dzień Matki- motyw- jej dzieciaczki..... co by obie babcie miały swoich wnuków przy sobie....
ach i po tym robie 1 kuferek z cudną Merlin Monroe.....
wysłałam dzis paczuszke do klientki- zamówiłam az 4 sztuki.....
a dzis zaczynam 4 nowe...... juz wszystko wypolerowane i czeka na nocne wojaże....
2 beda z biała magnolia a 2 to fajny pomysł..... laseczka jest daleko od PL i zamowila 2 kuferki na Dzień Matki- motyw- jej dzieciaczki..... co by obie babcie miały swoich wnuków przy sobie....
ach i po tym robie 1 kuferek z cudną Merlin Monroe.....
reklama
C
ciasteczko
Gość
no pelne rece roboty masz:-)
nono z Merlin Monroe na pewno bedzie cudna
ja bede musial isc po zakupy na ten wielki tort ale weny nie mam
strasza ma zapalenie spojowek a mloda zlapala bakterie i ma na brodzie pelno scierwa
mam nadzieje ze jej zjedzie w ciagu tygodnia bo jak nie to bedzie niedobrze:-(
nono z Merlin Monroe na pewno bedzie cudna
ja bede musial isc po zakupy na ten wielki tort ale weny nie mam
strasza ma zapalenie spojowek a mloda zlapala bakterie i ma na brodzie pelno scierwa
mam nadzieje ze jej zjedzie w ciagu tygodnia bo jak nie to bedzie niedobrze:-(