reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słomiane wdowy

ja w weekend tez w domu i tez sama, moj M za miesiac bedzie juz w domu
marta to masz wziecie, bo w tej naszej dziurze to ludzie sa tacy ze wola do cukierni isc niz domowe cos kupic
dziwni ludzie

reklama
ja w weekend tez w domu i tez sama, moj M za miesiac bedzie juz w domu
marta to masz wziecie, bo w tej naszej dziurze to ludzie sa tacy ze wola do cukierni isc niz domowe cos kupic
dziwni ludzie
U mnie odwrotnie :tak: - wolą coś swojego bo wiedzą z czego zrobione i przynajmniej smaczne będzie i tak poczta pantoflową się roznosi że musiałam wczoraj kupić drugi piekarnik - taki pod zabudowę - M myślał jeszcze o mieszarce do ciasta :tak: bo mi prawy łokieć się nadwyrężył. Ale to jak wróci to się kupi:tak:.

interesiki kwitną ;-)
Ja wieczorem polerowałam- dziś mam wolne...:-D
Klaudiusz strasznie marudzi, Oskar ma kaszel, S na dyżur pojechał a mnie prawe kolano boli....:baffled:

te 2 szkatułki sa juz elegancko wykonczone ;-)

Uploaded with ImageShack.us

Ostatnia edycja:
ja jestem :-) Od jutra slomiana wdowa na 100% no ale jakso zleci do konca czerwca...
ciasteczko - az slinka leci jak sie patrzy na te wszystkei Twoje ciasta i torty... Nie ukrywam, ze lubei slodkie i pewnie dlatego zamiast chudnac po porodzie to nawet znowu troche przytylam...
Marta - Ciebei tez podziwiam za zdolnosci :-)
Beata - a Ty to wiesz, co o Tobie mysle :sorry::sorry:
Kurcze- az wstyd ze ja zadnego hobby nie mam :-D

milego dalszego ciagu weekendu :-)

hej laski- ja przelotem

dzis nic nie robie wieczorkiem- we wtorek ide kupic farbe, pigmenty, 10 doniczek i 5 szkatułek ;-)
aaaa i jeszczo lakier w sprey.

Myszka wiem,wiem..............

hej
Ciasteczko ja wysłałam kilka meili do Salonów Sukiem ślubnych z pytasnkiem czy by nie chcieli szkatułek na zaproszenia, pamiątki.
noooo i wczoraj się jeden Salon odezwaał - w ysłałam im kilka fotek a teraz czekam na odp.
taka współpraca by mi odpowiadała chociaż 5 szkatułek w ciągu miesiąca by było oki.
Jak bede troszku wolniejsza to musze zrobic ze 2 z tematyka Gdyni i przejsc sie po Gdynskim Skwerku i popytac handlarzy, moze by chcieli ze mna współpracowac- trzeba pytac.
Ciasteczko ty wez popytaj moze jakies Domow Weselnych, knajp- bo knajpy nie oferuja ciast na wersela, komunie a nie kazdy lubi robic. Popytac mozna.

u nas takich cateringow jest od zastrzesienia, az dziw bierze ze az tyle, i wlasciciele knajp itp. jako posrednicy tez chca zarobic a ja z ceny sposcic nie moge bo mi sie to w ogole nie oplaci,
nie biore duzo za np.kg tortu ale ludzie wola isc do cukierni zaplacic 10-15zl wiecej za kg i tam zamowic
i dlatego napisalam tutaj kiedys ze dziwni sa ludzie:sorry2::dry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
to faktycznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wiesz ja wole zaplacic mniej niz placic za szyld a ciasto i tak nie jest dobre.

reklama
nalezysz do wyjatkow a teoretycznie takie swojskie powinno byc drozsze o takiej przemyslowki,
kiedys kupowalam cos dzieciakom na miescie w cukierni i pani ktora tam sprzedaje mowi do mnie,
ze ona jak tylko ma czas to sama piecze bo tego co sprzedaje nie je, to juz samo przez sie mowi co i jak

Do góry