reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słomiane wdowy

reklama
czesc dziewczyny a wsumie to juz prawie wieczor
beata no wiesz nakleci to moze i kazdy potrafi ;-)ale zeby jeszcze rowno i tak jak ma byc to juz inna historia:-D:-D

hej

ciasteczko- czasami tak tu cicho- pewnie mezów maja w domciu.
dzieki za komplementy- dzis robie 2 diniczki na handel- jedna z przecierka a druga z krakiem- oczywiscie słoneczniki.
a wieczorem wrzuce fotke nowej misy z oliwkami.

Witam Was serdecznie.

Jestem z Poznania , mam 22 lata ,Mąż wyjechal kilka dni temu do Angli.... zobaczymy sie najprawdopodobniej za 3 miesiace...

Czuje sie zle... jestem przygnebiona, smutna ,a jak moj Ukochany dzwoni to mu ciagle placze... ;(

Mamy 2 letniego synka -tylko On powoduje ze sie usmiecham.
Mam o tyle nieciekawa sytuacje ze mieszkam z tesciowa....
Siedze sama z Malym w pokoju , niechce mi sie z nia rozmawiac...
Bunkruje sie...
najchetniej zaszylabym sie gdzies... przespala jakis czas i obudzila sie po 3 miesiacach...

Dodam ze nie pracuje , co powoduje ze mam za duzo czasu wolnego i mysle o tym co robi Moj Maz itp , nie mam zajecia :(

reklama
ciasteczko- czasami tak tu cicho- pewnie mezów maja w domciu.
mój juz pojechał ale zeszly tydzien byl z nami

gwiazdeczko - nie smutaj się ----znajdz sobie zajęcie--------- bo myślenie za dużo jest niezdrowe
beatka - cudeńka - a kiedy znajdujesz czas na to i że w ogóle ci się chce ------to podziwiam
ciasteczko - cóż ostatnio dobrego rabilaś
sewa, zuzkus, myszka - pozdrawiam

miłej nocki - udaje się na spoczynek bom od 6 na nóziach ;))

Do góry