reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słomiane wdowy

czesc słomiaczki

myszka - miło Ciebie widzieć---- opanujesz sytuacje - zobaczysz - będziesz jeszcze lepiej zorganizowana:tak:

dziewczyny - piękne te rzeczy które robicie:tak:

diablica - witaj

DZIEWCZYNKI
ZDROWYCH I RADOSNYCH ŚWIĄT
WIELKIEJ NOCY

reklama
Myszka witaj, za miesiac tez bedziesz mega zorganizowana!!!!!!!!!!!!!!!
ja swoje pier*ołki robie wieczorem- jak klaudiusz spi- tak po 20-00 zaczynam.

Wesołych Swiat!!!!!!!!!!!!!!!!!!

do wtorku

Dzięki za komplementy:zawstydzona/y::zawstydzona/y: odnośnie rękodzieła:tak::-). Koszyczki robiłam jak młode w przedszkolu byli a po nocach od 22-ej chlebek piekę taki swojski na zakwasie - a 2 specjalne są w albumie Aniaslu ze spotkania w Lublinie:tak:.
Miłego świętowania i mokrego dyngusa:-p.

czesc slomiaczki;-)
my od wczoraj w domku bo tez na wyjezdzie bylysmy
a jak was? dzieciaczki zdrowe? bo u nas to kulawo jakos idzie

hej
u nas ok- dzieci i maz zdrowi ;-)
znalazłam forum decoupage- fajne pomysły maja- juz sie zalogowałam.
dzis koncze fajny gadżecik do kuchni- jutro wkleje foto ;-)

hej

zuzkus witaj!!!!!!!!!!!!!

u nas sie szykuja kolejne duze zmiany- jestem dobrej mysli, trzeba poczekac do 15.04 wtedy sie pochwale.
dzis jade po buty do komunii dla mlodego.

wstawac spiochy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wstałam ;))

zaraz do roboty

ja w tym tygodniu - nie słomiana------ mężu jeszcze poswiatecznie w domku...

beatka - u Ciebie komunia widzę--------- i cóż to za zmiany - czekam z niecierpliwością na info.......

cześć zuzkus

miłego dnia

u nas ok, przyzwyczajamy sie do nowego trybu zycia :-) Zaczelam wczesniej chodzic spac i jestem tak padnieta, ze nawet chrapanie mojego M mi juz nie przeszkadza :-D
Adas z apetytem (nawet troche za duzym...) i grzeczny, Jas tez wiec wszystko super.

Milego dnia :-)

reklama
hej
stól w robocie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
podkład połozony, farba brazowa tez- jutro musze pomalowac werniksem pekajacym- i moze uda sie pomalowac na stara biel- no było by wspaniale ;-))))))))))))) chusteczki do docoupage mam!!!!!!!!!!!!!! potem wycinanie, przyklejanie i kilkakrotne lakierowanie i stolik pójdzie na allegro ;-)

Do góry