reklama
A ja własnie od dzis jestem słomianą wdową... Mój mężuś wyjechał do Francji, do pracy... Będzie wracał do domku co 6 tygodni...;(
Smutno mi bo przez ostatnie 5 miesięcy cały czas był z nami w domku-24h... Przyzwyczailiśmy się... Ale Synek pierwszy dzień przeżył dobrze... Zobaczymy co dalej!
Smutno mi bo przez ostatnie 5 miesięcy cały czas był z nami w domku-24h... Przyzwyczailiśmy się... Ale Synek pierwszy dzień przeżył dobrze... Zobaczymy co dalej!
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Niunia witaj! Wlasnie mialam Ci napisac ze mamy taki watek na forum, ale widze ze nas znalazlas :-) Rozgosc sie i pisz co u Ciebie. A co do rozstan...no coz taka polska rzeczywistosc
Mysz jak tam ;-) ??
Pozdrawiam wszystkie slomianki
Mysz jak tam ;-) ??
Pozdrawiam wszystkie slomianki
Dziękuję Wam za ciepłe powitanie
Na szczęście będzie wracał na 2 tygodnie- 6 tam 2 tu
To duże pocieszenie! Ja sobie jakoś poradzę, ale nie wiem jak to zniesie Nasz synek...
Na szczęście będzie wracał na 2 tygodnie- 6 tam 2 tu
To duże pocieszenie! Ja sobie jakoś poradzę, ale nie wiem jak to zniesie Nasz synek...
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Tak dzieci przezywaja brak taty, ale poki maly jakos to bedzie a jak to Beata kiedys napisala sama miloscia dzieci nie wykarmisz
mysz1978
Fanka BB :)
moj Jas poki co znosi dzielnie rozstania no ale on jest przyzwyczajony - M nie ma 2 miesiace potem na tyle samo wraca...
Takie zycie, taka praca... No ale zobaczymy jak to bedzie jak bedzie starszy... no i jak bedzie drugi synek...
zuzkus - a ja zaczynam przyjmowac zaklady mozecie obstawiac kiedy urodze Dla ulatwienia powiem ze NIC mnei nei rusza poki co
Takie zycie, taka praca... No ale zobaczymy jak to bedzie jak bedzie starszy... no i jak bedzie drugi synek...
zuzkus - a ja zaczynam przyjmowac zaklady mozecie obstawiac kiedy urodze Dla ulatwienia powiem ze NIC mnei nei rusza poki co
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Przyjmijcie życzenia Baby kochane
od drugiej baby!
Niechaj dzień cały będzie radosny
Bądżcie zdrowe Baby aby do wiosny!
Szczęścia życze Wam, sobie i kobietom na całym globie!
By marzenia się spełniały,
i nas chlopy wyreczały!
My dziś drinki i kaweczki-nasze święto dziś Babeczki!!!
mysz1978
Fanka BB :)
zuzkus - dzieki kochana :-) Wazne zeby nas chlopy nie wkurzaly - to juz bedzie duzo
te drinki to tylko tak na niby bo mnie potem w gazecie opisza jaka nadrinkowana na porodowce Choc dzis tez nic raczej nie bedzie, a zaluje bo chcialam miec mily prezent na Dzien kobiet... :-)
te drinki to tylko tak na niby bo mnie potem w gazecie opisza jaka nadrinkowana na porodowce Choc dzis tez nic raczej nie bedzie, a zaluje bo chcialam miec mily prezent na Dzien kobiet... :-)
reklama
hej
Mysz ty nie przyjmuj zakładów tylko czekaj- pamietasz jak mni mówiłas- ze wszystko w swoim czasie.
niunia witaj!!!!!
zuzkus u mnie tez nie było drineczków, tylko bawarka hihi i dobre ciacho.
a gdzie reszta???????????????
a u nas jakos leci- dom- spacery- kupki i tak kazdego dnia hihi- ale sama chcialam. caly dzien mam napiety- wstaje rano o 7-00 i dopiero lulku po 23-00, w nocy karmienie- czesto jestem niewyspana, ale co mi tam. Pomału wszystko wraca do normy- w przyszlym tygodniu final, naszych spraw- to tyle.
------->>>>>> ;-)
Mysz ty nie przyjmuj zakładów tylko czekaj- pamietasz jak mni mówiłas- ze wszystko w swoim czasie.
niunia witaj!!!!!
zuzkus u mnie tez nie było drineczków, tylko bawarka hihi i dobre ciacho.
a gdzie reszta???????????????
a u nas jakos leci- dom- spacery- kupki i tak kazdego dnia hihi- ale sama chcialam. caly dzien mam napiety- wstaje rano o 7-00 i dopiero lulku po 23-00, w nocy karmienie- czesto jestem niewyspana, ale co mi tam. Pomału wszystko wraca do normy- w przyszlym tygodniu final, naszych spraw- to tyle.
------->>>>>> ;-)