reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słomiane wdowy

Cześć dziewczyny, mogę dołączyć?? Jestem sama z moimi dwoma urwisami od miesiąca, mój M wyjechał do pracy do Holandii ale już odliczamy dni do jego przyjazdu ( ma być na tydzień na Święta ):-):-):-) zdziwi się jak zobaczy Błażka, taki już duży i tyle się nauczył przez ten czas :-):-):-)
witaj.....:tak::tak::tak: czas szybko leci.....:-D

reklama
czesć Wam

zuzkus -widzę że odliczamy do tej samej wakacyjnej daty:happy:
jeszcze 4 miechy-jak ja bym przewinęła ten czas....

hej slomianeczki

u mnie szykuja sie zmiany, nie wiem jeszcze jakiego dokonamy wyboru- ale jest punkt zaczepienia a to najważniejsze, reszta się ułoży ;-)

czesc słomiaczki

myszka - Ty jeszcze w dwupaku? ...jak adośko w brzuszku... jak mężu w domu?
beatka - oby po waszej myśli się ułożyło.

ps. czy wam tez trudno przyzwyczaić sie do nowego wyglądu...

no dziwnie jest - to fakt... ale kilka dni minie i przywykniemy pewnie :-)

Bylam u lekarza dzis - nic sie nie zapowiada zebym w ciagu kilku najblizszych dni urodzila... Ale moze to i lepiej - jeszcze troche roboty zostalo... Choc z drugiej strony to myslalam o takim milym prezencie na Dzien Kobiet :-)

reklama
hej
Mysz spokojnie- młody z nienacka zaatakuje ;-) zobaczysz.
Zresztą takie czekanie strasznie jest wkurzające, pamiętam jak było u mnie ;-)

Do góry