reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Słomiane wdowy

reklama
Beatko ja ostatnio ochotę chwycić to życie i tak nim nie powiem co żeby przy okazji teściowa zwiało mi sprzed oczu:wściekła/y:
Mysz to jest zawsze tak niestety że prawo serii zadziała w najgorszym momencie:-(

no jeszcze miesiąc mojego słomiankowania i do jesieni spokój :tak:

zuzkus - fajnie masz... :sorry2:

A ja dla odmiany pierwszy samotny weekend... :dry:
No ale nie bedzie tak zle - jutro przychodzi kolezanka z coreczka, a pojutrze przyjezdzaja moi rodzice i beda przez caly tydzien :tak:

odmeldowuję się do poniedziałku pa pa!:-p:-p:-p
no paaaa
zuzkus - fajnie masz... :sorry2:

A ja dla odmiany pierwszy samotny weekend... :dry:
No ale nie bedzie tak zle - jutro przychodzi kolezanka z coreczka, a pojutrze przyjezdzaja moi rodzice i beda przez caly tydzien :tak:
no i czas szybki ci zleci..

A moj m dzisiaj zadzwonil,ze on wraca 1 wszego maja dopiero,bo szef im zmienil grafiki,no zajkefajnie...buuuuuuuuu:-(.

Beata - a skad ty masz to slonce????? :szok:

Bo u mnei nie ma nic a nic... :baffled:

Lece do sprzatania - mam jeszcze 2 godziny :szok:

reklama
Do góry