reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Słomiane wdowy

reklama
Puchatko no ja wyżywam się sprzątając.....:-D:-D:-D siedzę na necie a wieczorem obejrzę serialik i idę lulku o 22;00......:-D:-D:-D i tak każdego dnia aż do znudzenia, no ale ja już jestem weteranką chyba.......:-D:-D:-D Zresztą mój nawet jak jest w domu , to i tak fruwa całymi dniami.....;-) nie potrafi w domu na tyłku usiedzieć....:-)
Ale nie martw się, początki zawsze są trudne.....:-):-):-)

Beatko przed ślubem żyliśmy w takim układzie ze co miesiąc co sześć tygodni spędzaliśmy ze sobą tydzień i teraz zaczynam się zastanawiać jak znosiliśmy ten czas bez siebie :dry: w dzień nie mam czasu na tęsknoty na myślenie za to w nocy to mnie dopada tak znienacka i mimo masakrycznego zmęczenia spać nie mogę :-(

No i M popoludniu wyjechal... do tego zbiegla sie choroba Jaska i zle samopoczucie tescia (podejrzenie zawalu) wiec koncowka nerwowa... A teraz wszystko na mojej glowie.
Szlag by to trafil...

Dwa miesiace czekania :-(

Puchatko każda z nas ma takie dni że tylko siąśc i płakać...szczególnie jak wszystko się wali, dziecko chore a wszystko na naszej głowie...ale jutro nowy dzień...alleluja i do przodu. Takie czasy

Mysz tulaski! Jak się wali to wszystko na raz

częć słomianki

Puchatko dasz radę, jestes silna babka- juz ja Ciebie dobrze znam! Nie daj się, wez się z życiem za bary, a będzie dobrze!!!!

Mysz przytulam ;-)

zuzkus a Twój teraz kiedy przyjedzie??????

(------>)

miłego dnia babeczki- u mnie sporo się dzieje.....;-)

Beatko noooo:-p:-p:-p powinno się dziać:tak::-D

mój będzie zwyczajowo na weekend! w ten go nie było bo jak pracuje w sobotę to się mu nie opłaca wracać:no: choć czasem robi mi niespodziankę:-)

pozdrawiam

reklama
Do góry