G
guest-1714079215
Gość
To do mnie?A dlaczego bierzesz do siebie, gdy pisze ze kogoś przerasta? Polecam psychologa, byś mogła swoje traumy przepracować
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To do mnie?A dlaczego bierzesz do siebie, gdy pisze ze kogoś przerasta? Polecam psychologa, byś mogła swoje traumy przepracować
A dlaczego bierzesz do siebie, gdy pisze ze kogoś przerasta? Polecam psychologa, byś mogła swoje traumy przepracować
A pasuje?To do mnie?
Do Ciebie bardzo pasuje wycieczka osobista po czyjejś chwili słabości i zwierzeniach, tak.A pasuje?
Ciach, wjechał klasyk. Co byśmy zrobiły gdybyś nam o rozwoju nauki i medycyny nie przypominała...Ale negowanie rozwoju nauki i popieranie tego tylko osobistym doświadczeniem, nie świadczy o Waszej wiedzy, tylko ignorancji.
I bardzo fajnie. Tenże rozwój umożliwia kupowanie słoików dla dzieci.@Malina126 Dzięki rozwojowi wiedzy rozwinęła się nasza cywilizacja. Dzięki niej masz szanse dożyć 90 lat, a nie ledwo 30.
I bardzo fajnie. Tenże rozwój umożliwia kupowanie słoików dla dzieci.
Zresztą afera zrobiła się nie po Twoim pytaniu o gotowanie samej, a po lekceważącym i wyższościowym tonie Dark w kwestii ugotowania kawałka marchewki. Mnie w każdym razie to właśnie ruszyło, bo uważam, że to żaden powód do srajburzy, że ktoś daje słoiki. Co to kogo obchodzi? Dzieciak je, przybiera na wadze, zęby rosną? No to co to za problem? Dla mnie żaden.