Locja
Fanka BB :)
@Alexa1905 spróbuj zjeść coś w nocy i daj znać czy pomogło. Chyba każda z nas boryka się z tym problemem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi pomogło na poczatku zjedzenie pol kajzerki z zoltym serem tuz przed snem, ale ostatnio juz sie nie sprawdza niestety Mam ten sam problem co u Ciebie ale jestem jeszcze przed pierwsza konsultacja z diabetologiem...
Ja pamiętam ta diabetolog z pierwszej ciąży. Nic nie umiałam poradzić konkretnego i co byś nie robił w było źle:/ opinie słyszałam różne. Ale brązowa rodziła tok temu i też do niej chodziła to zamiast jej wytłumaczyć cokolwiek to ja do wujka Google odeslala
W promieniu 80km nie ma innego Diabetologa- nawet prywatnie
Chciałabym powalczyć z tą dieta zanim dostanę insulinę
@Alexa1905 spróbuj zjeść coś w nocy i daj znać czy pomogło. Chyba każda z nas boryka się z tym problemem.
Bo właśnie tak mnie dzisiaj olsnilo, ze jak po posiłkach mam dobry cukier to może ten pomysł się sprawdzi.
A powiedzcie mi czy jedzenie w nocy będzie miało wpływ na badania na HIV, toxo i tsh?
Bo jutro chciałam zrobic i nie wiem. A z drugiej strony chciałabym spróbować tej metody z jedzeniem w nocy przed czwartkowa wizyta...