reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Słodkie mamy :-)

kinderek no to super:))) ja lubie jak cos sie nowego dzieje :)

No i się zaczęło.....własnie się okazało, ze jakieś belki leżą tam gdzie sie ich nie spodziewano i teraz niewiadomo co dalej.....albo węższe schody, albo co.....z obu stron po 10 cm zabrane....szlag.... :wściekła/y: szwagier z komputerową aranżacja przyleciał- kombinują chłopaki, oj kombinuja..... :baffled:

reklama
Aisha no byłam wczoraj 33t. 3d i mały waży 1730g. więc nie wiem juz sama lekarz mówi, ze jest ok ale w sumie to musze sprawdzic ile na ten tydzien powinno byc.
kolacja zjedzona- kurczak w galarecie.
U mnie remontów aż takich nie ma w sumie to pokój gdzie bedziemy z dzidzią szykowaliśmy w styczniu. teraz poprosiłam męża żeby pomalował- odświeżył łazienkę no i jeszcze chciałabym jeden pokój odświeżyć- ale ON( Mąż) ma gorszego lenia jak jak. :no:
Śmieje się ze mnie - że farba musi mocy urzędowej nabrać i wtedy będzie malował:):crazy:

33 tc- 1572 gram (10 centyl) 2175 gram (50 centyl) 2873 gram (90 centyl) - tu masz wymiary. Wydaje sie ze wszystko gra. Masz podobnie do mnie- ja jestem zawsze miedzy 10, a 50 centylem. Jak mowil, ze jest ok to na pewno tak jest:)

Jeju jak mi się chce arbuza!

Ostatnia edycja:
My nie mamy wyjścia, bo mieszkamy w nowym domu 5 rok i nie było potrzeby wcześniej, by robić więcej pokoi....( kolejnej góry), więc służyło nam to pomieszczenie za strych....a mamy tak urzadzone wszystko, ze nie ma gdzie nawet łóżeczka wcisnąć- serio.....dlatego dziewczynki będą miały 2 pokoiki na samej górze, a z Klaudii pokoju będą zrobione schody, Karoli pokój odziedziczy młodsza siostra jak sie urodzi- oczywiście też trzeba go odświeżyć....

33 tc- 1572 gram (10 centyl) 2175 gram (50 centyl) 2873 gram (90 centyl) - tu masz wymiary. Wydaje sie ze wszystko gra. Masz podobnie do mnie- ja jestem zawsze miedzy 10, a 50 centylem. Jak mowil, ze jest ok to na pewno tak jest:)

Jeju jak mi się chce arbuza!
Mnie też się chce arbuza już 3 dzień mój mąż mi go kupuje....tylko coś kupić nie może.....:wściekła/y:

matko zazdroszczę Wam tych remontów, też chciałabym coś zmienić ale nie ma sensu bo w sierpniu robiliśmy remont. A poza tym i tak mamy do dyspozycji tylko 1 pokój i wiele nie nawymyślamy.
Ja wczoraj po szpitalu jeszcze byłam na ostatnich zakupach i już mamy wszystko na przyjęcie Ady skompletowane. jeszcze tylko poprać pościel, kocyki i pieluszki i bedzie gotowe na tip top.
No i biorę się w tym tygodniu za pakowanie toreb do szpitala:eek:

Natalia juz masz wszystko to fajnie. ja sama nie wiem czy wszystko mam. zobaczy sie w praniu:). a własnie dziewczyny czy wy juz macie łóżeczko rozłozone itp. bo ja jeszcze nie.
torba niby przygotowana - bo w miedzy czasie byłam w szpitalu- w lutym:).
A dzis cukry 94/ 99.
Jeszcze chwila i trzeba zjeść 2 śniadanie. bo to pierwsze to takie liche:confused2:

Hej.....wstałam, zjadłam śniadanie w łóżku i dalej leżę.....zimno mi...
baffled5wh.gif
U mnie już kolega hydraulik buszuje na górze,......cukier rano 91, ciekawe jak po śniadaniu będzie.....
baffled5wh.gif

Miłej środy Wam życzę....
wink2.gif

reklama
u mnie po śniadaniu znów wysoko 135.....kuźwa no:wściekła/y:.....grahama nie jadłam Aisha- ale z tego co wiem, to spoo dziewczyn narzeka, ze cukier wysoki po nim.....

Do góry