reklama
Marja
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny !! Hej Aisha:-) . Dzieki za pamięć . U nas wszystko ok , wesoło i fajnie , mala rosnie , jest przeslodka , synek tez ok. Nie wiem czy masz mnie na fb- możliwe - bylam tam na początku ale dziewczyny widzialy we mnie intruza gdyż za mało postow dziennie pisałam i jak chciałam cos napisac postanowily mnie wywalić- przykro troszkę mi było ale nic na sile ... i w momencie kiedy mnie wywalily zablokowaly tez swoje kontakty i znikly mi z mojego pola widzenia wiec nie wiem nic ale jeśli mnie masz to jeśli chcesz to się odezwij tak poza grupa :-) . Pozdrawiam cieplutko-)
Marja
Evi, w danej chwili było mi przykro , bo nie wiedziałam , ze pobyt tam zależy od ilości wklepanych postow typu co kto ugotowal na obiad ... ale nic na sile, nie musiałam tam być. Zagladam na glowny ale jakos ciagle brak czasu. Mala jest cudna:-) Rowno pol roczku ma , kochana mala niunia:-) . A cukry tylko glukometrem badałam i sa ok ,,, musze wreszcie ta glukozę zrobić. A jak Twoje maleństwo?
evi26
Moja mała 28 skończyła 6 miesięcy ,na razie się zdrowo chowa i nie ma problemów wazy już ok 9,5 kg więc nawet duża z niej dziewczynka a ile waży twoja ? i czy ma już ząbki? moja ma 2 .
Marja wrzuć jakąś fotkę małej .
Ja również jeszcze nie robiłam ,ciagle nie mam czasu ,ale myślę ,że będzie dobrze mierzyłam do tej pory kilka razy glukometrem i tez były dobre .
Marja wrzuć jakąś fotkę małej .
Ja również jeszcze nie robiłam ,ciagle nie mam czasu ,ale myślę ,że będzie dobrze mierzyłam do tej pory kilka razy glukometrem i tez były dobre .
Podziel się: