reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Słodkie mamy :-)

Aisha szyjka stoi w miejscu to najważniejsze tylko rozpulchniona bardzo więc trzeba lekami rozwarcie zahamować jakby się chciało przez przypadek robić.

trzymam kciuki za Twoją wizytę, napewno będzie wszystko dobrze. Ja mam następną 24.04 obym wytrwała w dwupaku:-)

reklama
Natalka to oszczędzaj się bardzo teraz......a 2600 to wcale nie jest duża waga- dasz radę......
Aisha trzymam kciuki za wizytę......będzie dobrze, zobaczysz.....ja będę następna.....:-D

Natalia waga Twojej małej jest praktycznie na 50 centylu, bo 50 centyl jest równy 2611g, także nie kolos, ale waga idealna :) I dobrze, jakby była wieksza to by znaczylo, ze cukrzyca moze wplywac. No do 24 jakos zleci, no u mnie zkolei bylo tak ze szyjka krotka ale zamknieta i twarda. Juz tyle wytrzymalam, to jeszcze 2 dni to pikus :) Ja po obiedzie juz, pomiar za niecala godzinke. Musze sie jakos zabrac za tego mgr, a tak mi sie nie chce...jeju...

Aisha nie zazdroszczę pisaniny.....ja jak miałam któreś poprawki z kolei to się wkrzyłam i nic nie poprawiłam i odesłałam do promotorki- okazało się,ze jest dobrze i że moge drukować....:-D:laugh2: oni czasem to chyba dla zasady tak robią, ze każą poprawiać, by się chyba wykazać, że jednak nasze prace czytają.....dasz radę- głowa w górę....;-)
Jestem też juz po obiedzie- jak wczoraj ogórkowa.....pranie w ogrodzie się suszy, kolejne w pralce jeboli.....też mam lenia coś.....:baffled:

a ja dopiero co sie oderwalam od roboty caly dzien na nogach( mialam łazienkę malowaną i musiałam posprzątać) - ale dzis nawet ok się czułam. nic nie bolało nic nie kuło.
Cukry po obiedzie- 113. teraz zjadłam podwieczorek.
Natalia twoja malutka w porównaniu do mojego to kolosek.
najważniejsze ze jestes w domu.

edyta a twoja ile wazy???? i w ktorym tyg?
evi to jednak po drodze jeszcze Ty- to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
a fajnie remoncik miec, ja to teraz mam hopla na tym punkcie, chcialabym jeszcze drzwi powymieniac zanim mała przyjdzie na swiat i zyrandol u niej w pokoju, ale nie wiem jak finansowo bedziemy stac.
kinderek szybko minie- juz tylko 6 dni :) a co do poprawek- to fakt, oni dla zasady czasem cos wymysla bo musza pokazac jacy są mądrzy...ale chyba dzis sie za to nie wezme, nie chce mi sie strasznie. W ogole teraz co dzien drzemke łapię, co nie mialam tak, tylko na poczatku ciazy.

reklama
kinderek no to super:))) ja lubie jak cos sie nowego dzieje :)
u mnie po obiedzie troszke przekroczone ale nie wiele, bo chcialo mi sie jeszcze jogurtu naturalnego i dlatego ;P

Mam ogromna prosbę do Was- może ktoraś z Was używała clexane i miała na zniżkę i nie ma co zrobić z tym co zostało? Chetnie kupię! Będę wdzięczna również za popytanie wśród znajomych- z góry serdecznie dziękuję.

Ostatnia edycja:
Do góry