reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Słodkie mamy :-)

Mówią, że arbuz ma wysokie Ig, czyli teoretycznie powiniem cukier podnosić...u mnie super w normie.....
Teraz się obżarłam obiadem....zrobiłam znów pulpety w sosie pomidorowym i dla mnie makaron ze 100% mąki orkiszowej, korniszony, a dla reszty ziemniaki.....pękam w szwach....o 16 pomiar.....
Aisha a może poprostu za dużo na raz zjadłaś.....ja czasem też pasztet zjem i ok....a ostatnio miewam parcie na serdelki, fakt, ze są drogie i chude takie, ale zjadam spokojnie 2 szt, chleb z masłem do tego, ketchupu trochę i pomidor z cebulą, a cukry w normie.....kurde przesrane mamy, ciężko wyczuć co komu nie służy .....za mną to chodzi taka zwykła metka albo tatar, uwielbiam, a w ciąży ni wolno.....buuuuuuuuuuuuuuu.....
Cukier po obiedzie 116 czyli pięknie.....
już pożarłam dziś pół arbuza.....basta, bo pęknę.....a w ogóle to wypróżnić się nie mogę......a na siłę nie chcę....musze czopki dziś kupić....

Ostatnia edycja:
reklama
ja po obiedzie 117. juz zjadłam podwieczorek no i na dokladkę - 2 mufinki- tylko ciekawi mnie jak mi wywali cukier potem.
a nic mi się nie chce robić. znów mam lenia- alle i też brzuch mi się napina. brak chęci na cokolwiek.

A ja spałam. Nie zjadlam za duzo- to normalne moje porcje. Jak w swieta jadlam pasztet taki w kostce, no wiecie jak wedlina to bylo ok, a ten z puszki- na pewno po nim. No zebym jeszcze zjadla cos slodkiego i mi wywalilo na 160, to bym chociaz sie cieszyla ze cos dobrego zjadlam, ale po glupim pasztecie? Phi! Biorę się za czytanie książki- siostra przyniosła, TV nie odpalam, mąż dłużej dziś w pracy...A książka zapowiada się fajna: " Wpadka"- pamiętnik z ciąży :) Miłego popołudnia! Ja podwieczorek zjem dopiero o 18.00.

reklama
Witam dziewczynki :) caly dzien w biegu dlatego dopiero teraz pisze u mnie dzis cukry w miare ok .Mialam dzis wizyte wszystko ok do porodu daleko ,malutka wazy 2100 ,jest taka pyzata i ma mamusi nos :-) dala sie dzis poogladac dokladnie .
Natalia mi sie tez czasem tak robi z tym glukometrem a to juz moj 2 i tak samo robi ,ja mysle ze nie mozna tak dokonca wierzyc tym glukometrom maja granice bledu .

Do góry