reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słodkie mamy :-)

Dziewczyny ja również życzę Wam wszystkim zdrowych, spokojnych Świąt i oczywiście jak najniższych cukrów:tak::happy2:

Ja dzisiaj nie wytrzymałam i skusiłam sie na lody jagodowo-śmietankowe. Cukier po 1h 113 więc super:-)

reklama
heloł..Ja po wczorajszych grzechach mam na czczo cukier 88, po sniadaniu (niedozwolonym) cukier-98, po obiedzie i tym wszystkim przed obiadem słodkim i niesłodkim , którymi się opchałam cukier -108. Nigdzie mi tego cukru nie wywala, nic się ine dzieje.... właśnie pije pierwsza kawe od 6 dni. zobaczę jutro na czczo i dziś wieczorem... jak będzie all ok to znaczy ze nie mam tej cukrzycy na 100%

N to jak tam po pierwszym dniu grzeszków? u mnie nie jest źle 85/98/109/124. chyba przesadziłam z podwieczorkiem. bo na kolacje tylko warzywa i 1 kromka Vasy. ale i tak jest ok. Pojadłam różności. i ciasto i mięcho, ryby:) i było ok. - bez ruchu. myśle że gdybym poszła na spacer- było by jeszcze lepiej. no ale ja jestem leń i ta zimowa aura mnie przygnebia wiec nigdzie sie nie ruszam.

U mnie dzis tez ok z cukrami nawet troszke ciasta zjadlam :-),ale za to mam inny problem mam od tyg mega zaparcia i mecze sie strasznie nie wiem co juz mam robic moze dziewczyny cos poradzicie ?

Evi ja radzę sobie czopkami i siemie lniane staram się pić. Czopki glicerynowe dla niemowląt.
A ja dziś tez pozwoliłam sobie na mini mini kawałka stefanki i mazurków tez niewielkich rozmiarów i wynik po godzinie ok, ale jak drugi raz zrobiłam ten myk to 137 po godzłinie i juz się boję jutro cokolwiek słodkiego zjesc. Po dwóch godzinach było już dobrze ale przez godzinę przy x-boxie tanczyłam zumbę

Dzieki wiolonczela musze sprobowac bo mam dosc moze pomoze .Ja tak mysle ,ze z tymi cukrami jak raz na jakis czas beda podwyższone to nic sie nie stanie ,ja jutro jade do mamy i mam zamiar zjesc malutki kawalek sernika pozniej pojde na spacer i bedzie ok .Czasem trzeba zgrzeszyc ,dobrze ,ze juz nam duzo nie zostalo do konca ciazy.

Hej dziewczyny! Ja dzisiaj zupełnie odpuściłam dietę cukrową i jadłam wszystko na co miałam ochotę:-) i nawet na podwieczorek zjadłam 2 kawałki ciasta z kremem i galaretką ale o dziwo najwyższy dzisiejszy pomiar to 114:-D Rewelacja jak dla mnie. Odpuściłam tylko jedzenie chleba w ciągu dnia ale przy tylu pysznościach to pikuś.

reklama
Heja Dziewczyny !!!

Aisha jak sie czujesz ? uspokoil sie brzuch?

Ja tez wlasnie wczoraj i ciasta po kawalku zjadlam - miesa roznego -w tym 2 biale kielbasy a cukier 92 - jedyne co to chleba ani kromki nie zjadlam.Najwyzszy cukier mialam po kolacji , bo 127 ale ... to po duzej kolacji plus spory kwalek ciasta wiec i tak super .

Milego Dzionka Laski:-)

Do góry