reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słodkie mamy :-)

Swieta sa po to zeby pogrzeszyc:-)
No aspargin wychwalam pod niebiosy - bo jak dla mnie zwykly magnez sie chowa - ten naprawde czuc,ze sie bierze .
A to twardnienie brzucha najczesciej mam jak leze albo siedze wlasnie ale to takie przepowiadajace , bo bez bolu i trwa chwileczke .

reklama
mysiak kurcze to super ten cukier wyszedl, ciekawe jak nastepny pomiar wyjdzie. Ja po cieście 101 :D Zobaczymy czy potem nie wyrzuci więcej...a ten kawałek był spory...
o taki: DSC02820.jpg:-):-):-)

Załączniki

• DSC02820.jpg
    DSC02820.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 43
Marja jadłam zwykłe z biedronki :) ale mimo wszytsko bądź ostrożna... bo u mnie tak dobre wyniki mogą oznaczać brak cukrzycy... takie mam zdanie, dlatego testuje i eksperymentuje.

A moja macica dalej się stawia, na pewno więcej razy niż 3 i 5...Nie długo pomiar po kolacji, zjadłam sporo...bo po tym cieście to jakaś głodna chodziłam ;-)

u mnie dziś po obiedzie 114 teraz po kolacji 113. troche póxno ją zjadłam bo nie było mnie w domu. już mi się spać chce- jutro godzinkę krócej śpimy więc zaraz ide się kłaść- swoje muszę odespać:)
życzą wam spokojnych świąt i niskich cukrów- przy małych grzeszkach:-)
ja jutro dopiero wieczorem będę w domu więc jeszcze raz najlepszego:tak:

reklama
Do góry