reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słodkie mamy :-)

reklama
u mnie też ziś wysoko......ale taki wariacki dzień miałam, i nieregularne to wszystko......padam na twarz a nic nie robiłam tyle,ze poza domem sporo.....:dry:

Aisha laktator to Ci powiem,ze warto miec - i to juz w szpitalu. Ja nie mialam i pozniej bardzo zalowalam. Dziewczyny mialy, sciagaly pokarm i tym podganialy sobie laktacje - a ja mialam problemy z mlekiem - maly byl w inkubatorze ,a ja musialam recznie sciagac pokarm do buteleczki zeby mu dac.

Hej dziewczyny:-)
Ja na czczo pierwszy raz miałam taki wysoki cukier bo 88 ale nie jadłam wczoraj posiłku nocnego bo zapomniałam budzik nastawić i w rezultacie miałam długą przerwę między posiłkami i to pewnie dlatego tak:tak:
Jak tam pogoda u Was?
u mnie szaro buro i zimno:baffled:
Zaraz zbieram się z wyrka i mężowego na jakieś zakupy wyciągnę:-)

U nas słonko, ale zimny wiatr. Ja zaczynam kolejny dzień leżakowania. Już jestem po śniadaniu, a w lodówce pustki, bo mąż zakupy zrobi dopiero jutro- się nakombinuje żeby coś dziś zrobić na obiad:p Na czczo 93. Ale miałam sen o jedzeniu masakra- ja nie jadłam, ja żarłam batoniki, ale takie dziwne jak lody ale ciepłe, a jakie pyszne to było, normalnie czułam ich smak- nie widziałam nigdy czegoś takiego w sklepie nawet! A potem jechałam na koncert i potanczyc hihi :p A no i jeszcze z mężem baraszkowałam przez sen- bo też nie możemy teraz:p Mózg juz nawet się domaga słodkiego :p Dziś dalej piszę mgr- wczoraj troszkę naskrobałam, ale nie chciało mi się skończyć. Miłego dnia moje cukrowe koleżanki;-)

Hej.....mój cukier na czczo równe 100- ehhhhh, a po sniadaniu...jeszcze lepiej 141....wydaje mi sie, ze to to niedzielne ciacho wyłazi u mnie .....od razu cukry wyższe i wczoraj i dziś.....ale już są właściwe tory to i może wróci do normy.....:baffled:
Aisha powodzenia w pisaniu, a i fjny sen miałaś....hihihi....Natalka toż 88 to w normie....:szok: a u nas niby słońce, ale zimno dalej.....ja już chcę wiosny !!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:

reklama
Oglądałam właśnie pogodę- sroda, czwartek- zdecydowanie cieplej! 3mam ich za slowo! Maz polecial po badania moje, ciekawe czy TSH w normie, ale mysle ze tak, biore caly czas leki. Kinderek no wlasnie ja tez tak mam, ze mi zaburza sie caly cukier i potem od nowa trzeba jakby walczyc. Oby Ci się szybko wyrównało! :tak: No ja już pełną gębą w 8 miesiącu :-) Powoli robi się coraz bezpieczniej! Tylko zeby mała wazyla dobrze!
Ja robie chyba ostatnie prania, prasowanie zostanie i pakuję torbę.

Do góry